REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: sunny 903odciz

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny 903odciz

mrb arkadaslar bende sunny 9030 makinesei var ama bene modulde priblem yapiyor bazen okuyor bazende okumuyor kapatim acmamlazim her seferinde acaba bunlara gore modulde problem yapmayan softwer yokmu simdiden tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kullandığınız emu yazılımı orjinal mi?

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. buradaki orjinal yazılımı atıp deneyin(cihazınıza uygun olan) bu tür problemler genellikle bin yazılımlarında cıkar.
    Konu tike® tarafından (01-11-2006 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskler bir denemem lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok olmuyor bende orjinal nl card var ve ben bunu modulen calistirmak istiyorum ama makina normal calistirmiyor acip kapatman lazim veya kanlin ostundeyken menu modul bilgisine ge girdiginde hemen aciyor her seferinde bunu yapman lazim bu makinalar hep ayni bence 9030 serisini demek istiyorum
    ayni makinanin baskasinda denedim sonuic ayni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasim orjinal Holland digital kartlarini en guzel okuyan modul suanda matrix reborn moduludur, eger cihazinin icindeki modul okumuyorsa bir matrix reborn modulu alip kartini kullanabilirsin. kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarkan2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadasim orjinal Holland digital kartlarini en guzel okuyan modul suanda matrix reborn moduludur, eger cihazinin icindeki modul okumuyorsa bir matrix reborn modulu alip kartini kullanabilirsin. kolay gelsin.
    zaten bende suanda kullandigim modul metrix reborm dur rebormda sorun yok makinede sorun var
    bende suanda bu makinelerde bir suru var ama hemsinde ayni sorun var
    rebormda sorun oldugunu soylemedim zaten tskler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri