REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart yeni HD cihazı..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart yeni HD cihazı..

D-Smart HD DZS3002NDS Yeni HD Cihazı

Giftbox üzerinde D-SMART HD ibaresi yeralmaktadır ve kodu DZS3002NDS dir.
    Cihazların STB numarası 003813........... ile başlamaktadır.

Bu cihazların smartkartlarının, aşağıdaki fotoğraftaki gibi takılması gerekmektedir.

''CH-'' ye basılı tutularak yazılım güncellemesi yapılabilmektedir

Cihazın Özellikleri:
    • Kayıt özelliği: 160 GB ve üstü harici harddisk ile kayıt yapılabilir. Bu özellik henüz devrede değildir, kısa süre sonra devreye alınacak ve detaylı bilgilendirme yapılacaktır.
    Kayıt özelliği devreye alınana kadar ‘kaydet’ tuşuna basan ya da disk takan müşterilere üyelere aşağıdaki mesaj çıkacaktır:
    Kutununuz Kaydetme özelliği kullanımda değildir.
    • Kayıt özelliği devreye alındıktan sonra, cihaz tek tuner’li (tek LNB girişi) olduğu için sadece izlenen programı kaydeder.
    • 5+1 sistemine optik kablo ile bağlanabilme; ses sistemi avantajı.
    • D-Smart Akıllı Kumanda kullanılmaktadır.

Gelecek Özellikler:
    • Kayıt özelliği : Şu an devrede değil, devreye alındığında ayrıca duyurulacaktır.
    • D-Smart BLU: Kutu BLU/download servisi yeni yazılımla devreye alınacaktır.

Ağustos Ayı itibariyle bayilere gönderilecektir

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=h9-nzZabIKY[/YOUTUBE]

alıntı.
    Konu bayram tv tarafından (26-08-2013 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Bayram Tv,
    Senin D-Smart aboneliğin olduğuna göre daha ayrıntılı karşılaştırmayı beklemek hakkımızdır,diye düşünüyorum.En azından yeni cihazın eskilere göre avatajı nedir?Cihazların kanal geçiş hızı,üyelik sonlandığında tek başına bir HD cihaz olarak kullanılıp kullanılamayacağı,Flash kapasitesi ve emuyu kart paylaşımını destekleyip desteklemediği gibi hususlarda vaktin olursa özenli bir çalışmayı şahsen bekliyorum.Bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Bayram Tv,
    Senin D-Smart aboneliğin olduğuna göre daha ayrıntılı karşılaştırmayı beklemek hakkımızdır,diye düşünüyorum.En azından yeni cihazın eskilere göre avatajı nedir?Cihazların kanal geçiş hızı,üyelik sonlandığında tek başına bir HD cihaz olarak kullanılıp kullanılamayacağı,Flash kapasitesi ve emuyu kart paylaşımını destekleyip desteklemediği gibi hususlarda vaktin olursa özenli bir çalışmayı şahsen bekliyorum.Bilgi için teşekkürler.
    platform cihazlarında server, emu,vs. paylaşımlar olmaz beklemeyiniz ve üyelik sonunda genelde cihazları normal uydu alıcısı gibi kullanırsınız ama kanal sıralamsı yine platform cihazı oldugu için yine aynı kalır ..örnek kanald hd 22 kanalda sd yayını ise 422 kanalda sizde paket üyeliginiz olmadıgı için kanal d hd size kapalı, kanal d sd yi izlemek için 422 kanal geçiş yapmak zorunda kalırsınız diger sorularınızı ilerleyen dönemde yeni bilgiler oldukça ben veya diger arkadaşlar paylaşımı yaparlar..
    Konu bayram tv tarafından (28-07-2013 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Bayram Tv,
    Bayram tv ye ek olarak DIGITURK te HD cihaz aldiginizda uyelik sonunda cihaz sizde kaliyor normal uydu alicisi gibi kullanip kanallari istediginiz gibi siraliyabiliyorsunuz. D smartta cihaz sizin olmuyor ve uyelik sonunda geri iade etmeniz gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bayram tv ye ek olarak DIGITURK te HD cihaz aldiginizda uyelik sonunda cihaz sizde kaliyor normal uydu alicisi gibi kullanip kanallari istediginiz gibi siraliyabiliyorsunuz. D smartta cihaz sizin olmuyor ve uyelik sonunda geri iade etmeniz gerekiyor.
    dsmart 2012 yılından itibaren cihaz mülkiyeti vermiyor artık bu yıldan önce alanlar ise cihazların mülkiyeti üyelerindir ben 2008 üyesiyim 2010 degiştir kampanyasından HD cihazı aldım bu cihazında mülkiyetide benimdir kanal sıralmasına gelince 600 kanaldan sonra sıralama yapılıyor birde favori sıralamsı mevcuttur..

digitürkte ise üyelik durumuna göre degişiyor cihaz mülkiyeti durumu mesele media markt alınan 12 ay peşin ödemeli üyeliklerde cihazın mülkiyeti digitürke aittir bu digitürkün bazı üyelik durumlarında degişmektedir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten DIIGITURK 24 aylik sozlesmelerde mulkiyet veriyor. Cihazin bozulsa laga luga yapmadanda sifir chazla degisiyorlar. Arkadasimin d smart cihazi bozuldu 40 tl ucretle tamir ettiler. Aglarmisin gulermisin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten DIIGITURK 24 aylik sozlesmelerde mulkiyet veriyor. Cihazin bozulsa laga luga yapmadanda sifir chazla degisiyorlar. Arkadasimin d smart cihazi bozuldu 40 tl ucretle tamir ettiler. Aglarmisin gulermisin.
    ona bakarsan benim arkadaşım digitürk türksat üyeligine yeni üye olmuştu sürekli yayınlarda kırılma oluyordu aradı digitürkü sorun var diye cevap 20 tl servis bedeli alacagız bilginiz olsun deyince arkadaşımda tabii bastı kalayı platformlarda zihniyet belli tutturabildiklerine artık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1. mesaj güncellenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elimizdeki mevcut hd cihazla bu gihazı değiştirme hakkımız varmı acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elimizdeki mevcut hd cihazla bu gihazı değiştirme hakkımız varmı acaba?
    Hayır dsmartta böyle bir şey yok ,sadece elinizdeki cihaz, garanti kapsamında bozulursa ve tamiri mümkün değilse ,anca ozaman yeni cihaz hakkı doğar..

Ama siz yinede bölgenizdeki bayiden şansınızı deneyin derim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri