Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart yeni HD cihazı..

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Bayram Tv,
    Senin D-Smart aboneliğin olduğuna göre daha ayrıntılı karşılaştırmayı beklemek hakkımızdır,diye düşünüyorum.En azından yeni cihazın eskilere göre avatajı nedir?Cihazların kanal geçiş hızı,üyelik sonlandığında tek başına bir HD cihaz olarak kullanılıp kullanılamayacağı,Flash kapasitesi ve emuyu kart paylaşımını destekleyip desteklemediği gibi hususlarda vaktin olursa özenli bir çalışmayı şahsen bekliyorum.Bilgi için teşekkürler.
    platform cihazlarında server, emu,vs. paylaşımlar olmaz beklemeyiniz ve üyelik sonunda genelde cihazları normal uydu alıcısı gibi kullanırsınız ama kanal sıralamsı yine platform cihazı oldugu için yine aynı kalır ..örnek kanald hd 22 kanalda sd yayını ise 422 kanalda sizde paket üyeliginiz olmadıgı için kanal d hd size kapalı, kanal d sd yi izlemek için 422 kanal geçiş yapmak zorunda kalırsınız diger sorularınızı ilerleyen dönemde yeni bilgiler oldukça ben veya diger arkadaşlar paylaşımı yaparlar..
    Konu bayram tv tarafından (28-07-2013 Saat 02:12 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri