REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart yeni HD cihazı..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Zaten DIIGITURK 24 aylik sozlesmelerde mulkiyet veriyor. Cihazin bozulsa laga luga yapmadanda sifir chazla degisiyorlar. Arkadasimin d smart cihazi bozuldu 40 tl ucretle tamir ettiler. Aglarmisin gulermisin.
    ona bakarsan benim arkadaşım digitürk türksat üyeligine yeni üye olmuştu sürekli yayınlarda kırılma oluyordu aradı digitürkü sorun var diye cevap 20 tl servis bedeli alacagız bilginiz olsun deyince arkadaşımda tabii bastı kalayı platformlarda zihniyet belli tutturabildiklerine artık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostlar her ikinize de verilen bilgiler için teşekkürler.Demekki şimdilerde modüllü üyelik dışında bir üyelik düşünmemek gerekir.Bu durum Digitürkte zaten yok.Server aboneliği hepsinden daha ekonomik,hem de özgürce!...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ona bakarsan benim arkadaşım digitürk türksat üyeligine yeni üye olmuştu sürekli yayınlarda kırılma oluyordu aradı digitürkü sorun var diye cevap 20 tl servis bedeli alacagız bilginiz olsun deyince arkadaşımda tabii bastı kalayı platformlarda zihniyet belli tutturabildiklerine artık..

İyide 20 tl servis ücreti. Bunu D-Smart ta istiyor bu servis ücretini. Mesela 3 yıl önce bizim buzdolabı motoru kilitlenmiş adam geldi motoru şokladı bizede bu arıza için ben para alamam sadece 15 tl servis ücreti yazıyorum demişti. Yani adam ayağına kadar geliyor 20 tl versen ne bende bayi yakın gidiyorum işlemler bedava.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri