Sevgili baldemir kardeşim.Ben bu azerspace uydusunu ayarlamak istiyorum ancak sinyal olmasa da azerspace uydusunu atlanta hd box uydusuna nasıl ekleyebilirim.Güncel bir liste olursa süper olur ayarlamak için.Şimdiden teşekkürler.
Teşekkur: 0
Sevgili baldemir kardeşim.Ben bu azerspace uydusunu ayarlamak istiyorum ancak sinyal olmasa da azerspace uydusunu atlanta hd box uydusuna nasıl ekleyebilirim.Güncel bir liste olursa süper olur ayarlamak için.Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar;
Önce kumandadan tp/uydu düzenleye geliyoruz,
Uydu tp düzenlemede yeni uydu ismi ekliyoruz ( uydu isimleri olduğu bölümde)sondan 10. adet newsat yazanlardan birisini seçiyoruz, daha sonra yeşil tuşa basarak azerspace uydusununda olan frekansları tek tek ekliyoruz,
10974 H 28500 5/6
11014 H 28500 5/6
11095 H 27500 5/6
11135 H 27500 5/6
11169 H 20400 5/6
En son uydu ismini (AzerSpace 1 46.0°E) diye değiştiriyoruz kaydetip çıkıyoruz ve kanal aramadan otomatik olarak tarattırıyoruz, ayrıca tp leri girmeden gizli taramada yaptırabiliriz.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu Baldemir tarafından (24-08-2013 Saat 01:34 ) değiştirilmiştir.
slmlar bu şifreler akti fmi ? bunlar biss keyler mi ? bide bu uydudaki bütün kanalları açıyo rmu özellilkle cbc spor açılıyor mu teşekkürler saygılar
Azerbeycan uydusunda şifreli kanal yok.Maç yayınlarında BISS şifre oluyor.keyler güncel maç yayınlarını rahatça izleyebilirsin.CBC Sporda şifresizdir.
Teşekkür ederim yardımların için yarın ayarlamaya çalışacağım.
Redline br200x fta idman tv yi açmıyor.
***lerin ne olduğunu ve nasıl girildiğini bilen varsa bana yardım etsin.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri