Sir ALEX FERGUSON
"Futbol istatistikleri mini eteğe benzer. Birçok şeyi gösterir ancak asıl merak edileni göstermez."
ZİNEDİNE ZİDANE
''Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Ronaldo.''
CRİSTİANO RONALDO
"Maçtan sonra herkes ter kokarken, Beckham parfüm kokuyordu."
ZLATAN İBRAHİMOVİC
''Kendisine "*** misin ?" diye soran bir gazeteciye Zlatan İbrahimovic'in cevabı: "Kız kardeşinle benim eve gel ve gör bakalım *** miyim."
MARIO BALOTELLI
"Hakem formamı çıkarttığım için değil, vücudumu kıskandığı için bana sarı kart gösterdi."
FRANCESCO TOTTI
"Bir gecede 6 kızla dışarı çıktım. Hepsini birbirleriyle aldattım ama Roma'yı asla aldatmadım."
GEORGE BEST
''1969'da içkiyi ve kadınları bıraktım. Hayatımda geçirdiğim en berbat 20 dakikaydı.''
HRİSTO STOICHKOV
"Beni durdurmak için tabancaya ihtiyaç duyarlardı. Ama Messi’yi durdurmak için makineli tüfeğe ihtiyaç var."
İSLAM ÇUPİ
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz."
JOHAN CRUYFF
"Doktorlar sigarayı bırakmazsam artık futbol oynamayacağımı söylediler. Ben de futbolu bıraktım."
JOSE LUİS OLTRA
Muhabir: "Messi'yi nasıl durdurmayı düşünüyorsunuz ?" Jose Luis Oltra: "Guradiola’dan Messi’yi oynatmamasını rica edeceğiz."
PAOLO MALDINI
"Hiçbir kuvvet beni bu stadda (Ali Sami Yen) 25.000 kişi olduğuna inandıramaz! Dida'yı bir kere bile duyamadım."
RON ATKINSON
“Hayatım boyunca hakemler hakkında yorum yapmadım ve bu alışkanlığımı bugün maçımızı yöneten şerefsiz için bozmayacağım.”
ŞENOL GÜNEŞ
"Futbolu eskiden açlar oynar, zenginler izlerdi; şimdi ise zenginler oynuyor, açlar izliyor."
SERGEN YALÇIN
"Avrupa'ya gitmek öyle kolay değil. Bayern Münich beni alacaktı, adamlar beni bir araştırmışlar, almaktan vazgeçtiler."
AMOKACHİ
Spiker: "Hükümet yetkililerinin futbolla ilgili olması konusunda ne düşünüyorsunuz?" Amokachi: "Çok normal, ikimiz de trübünlere oynuyoruz"
CEVAD PREKAZİ
Prekazi:"Arena'ya gitmek istemiyorum. Sami Yen'i seviyorum." Ceyhun Y: "Sami Yen mi kaldı abi ?" Prekazi: "Babam da öldü ama hala seviyorum"
ŞOTA
Muhabir: "En çok beğendiğin gollerin hangisi?" Şota: "Oğlum ve kızım."
METİN OKTAY
"Bizi sevenleri üzmeyelim baba."
Yer imleri