Sir ALEX FERGUSON
"Futbol istatistikleri mini eteðe benzer. Birçok þeyi gösterir ancak asýl merak edileni göstermez."
ZÝNEDÝNE ZÝDANE
''Oðlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiðimiz futbolcular olurduk. Oðlum ben olurdu, ben ise Ronaldo.''
CRÝSTÝANO RONALDO
"Maçtan sonra herkes ter kokarken, Beckham parfüm kokuyordu."
ZLATAN ÝBRAHÝMOVÝC
''Kendisine "*** misin ?" diye soran bir gazeteciye Zlatan Ýbrahimovic'in cevabý: "Kýz kardeþinle benim eve gel ve gör bakalým *** miyim."
MARIO BALOTELLI
"Hakem formamý çýkarttýðým için deðil, vücudumu kýskandýðý için bana sarý kart gösterdi."
FRANCESCO TOTTI
"Bir gecede 6 kýzla dýþarý çýktým. Hepsini birbirleriyle aldattým ama Roma'yý asla aldatmadým."
GEORGE BEST
''1969'da içkiyi ve kadýnlarý býraktým. Hayatýmda geçirdiðim en berbat 20 dakikaydý.''
HRÝSTO STOICHKOV
"Beni durdurmak için tabancaya ihtiyaç duyarlardý. Ama Messi’yi durdurmak için makineli tüfeðe ihtiyaç var."
ÝSLAM ÇUPÝ
"Fenerbahçe büyüklüðü ne þampiyonluk büyüklüðü, ne kupa büyüklüðüdür. Onun büyüklüðü baþka bir büyüklüktür iþte, adý konamaz."
JOHAN CRUYFF
"Doktorlar sigarayý býrakmazsam artýk futbol oynamayacaðýmý söylediler. Ben de futbolu býraktým."
JOSE LUÝS OLTRA
Muhabir: "Messi'yi nasýl durdurmayý düþünüyorsunuz ?" Jose Luis Oltra: "Guradiola’dan Messi’yi oynatmamasýný rica edeceðiz."

PAOLO MALDINI
"Hiçbir kuvvet beni bu stadda (Ali Sami Yen) 25.000 kiþi olduðuna inandýramaz! Dida'yý bir kere bile duyamadým."
RON ATKINSON
“Hayatým boyunca hakemler hakkýnda yorum yapmadým ve bu alýþkanlýðýmý bugün maçýmýzý yöneten þerefsiz için bozmayacaðým.”
ÞENOL GÜNEÞ
"Futbolu eskiden açlar oynar, zenginler izlerdi; þimdi ise zenginler oynuyor, açlar izliyor."
SERGEN YALÇIN
"Avrupa'ya gitmek öyle kolay deðil. Bayern Münich beni alacaktý, adamlar beni bir araþtýrmýþlar, almaktan vazgeçtiler."
AMOKACHÝ
Spiker: "Hükümet yetkililerinin futbolla ilgili olmasý konusunda ne düþünüyorsunuz?" Amokachi: "Çok normal, ikimiz de trübünlere oynuyoruz"
CEVAD PREKAZÝ
Prekazi:"Arena'ya gitmek istemiyorum. Sami Yen'i seviyorum." Ceyhun Y: "Sami Yen mi kaldý abi ?" Prekazi: "Babam da öldü ama hala seviyorum"
ÞOTA
Muhabir: "En çok beðendiðin gollerin hangisi?" Þota: "Oðlum ve kýzým."
METÝN OKTAY
"Bizi sevenleri üzmeyelim baba."