AS & BS 520 DCI EMU
isterseniz cihazınızı sky lı hale dönüştürün
6 dildesteği yeni menü gelişmiş emu
6 şifreleme sistemini destekler
şaşıracaksınız
uk sorunu halen devam ediyor
AS & BS 520 DCI EMU
isterseniz cihazınızı sky lı hale dönüştürün
6 dildesteği yeni menü gelişmiş emu
6 şifreleme sistemini destekler
şaşıracaksınız
uk sorunu halen devam ediyor
Konu SUNNY tarafından (28-11-2006 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Üyelik gerektiren site adresi forum kurallarınca yasaktır arkadaşım.Dosyalar eklendi
peki bu emuyla tps falan ok oluyormu
hepsi ok 1 haftalık eski keymakerle keylari atabilirsiniz
cihazı skylı hale dönüştürmek ne işe yarayacak, ayrıca bu yazılımın loaderi hangisi. şimdiden teşekkürler
aynen eski loderleri kullanıyorsun sky avantajını anlatmaya gerek yok heralde skycript yayınları açar ****wiew gibi
İçinde sky modül yoksa sözünü etiğin kanalı açmaz. Emulu olmuş bu cihaz.
sky lı yazılımı yükleyip denemeni tavsiye ederim
açmaz arkadaşım içinde modül olmadan nasıl açacak ki
Dreambox 8000 HD PVR
dostum biz test ettik bence test edin yanlız bi hatası var bazılarında kumanda sorunu yaşıyor hepsinde değil bazılarında kristal değiştirilerek çözülüyor bazılarında çözülmüyor sorunu gidermeğe çalışıyoruz sky lı yazılım dvb2000 yazılımı esas alınarak yapılmıştır bu işi bilen arkadaşlar bilir bvb 2000 yazılımıyla modül olmayan cihazlar modüllü hale dönüşmektedir şu an sadece 10 cihazdan 1 tanesinde kumanda sorunu yaşanmaktadır geri dönüşümüde gayet kolay cihazlara herhangi bi hata vermemektedir hundayi bordlu cihazlar sky yazılıma uygun imaledilmişlerdir bilginize yeni loderde formlara ve depoya eklenmiştir yaşanan kumanda sorununuda çözülmek üzeredir sadece ortalama 10 cihazdan 1 inde yaşanmaktadır
bu cihaza emu attım fakat akıllı kumanda ile ayarlayayım dedim kodlarını bulamadım kodları bilen varmı hangi cihazın emusu bu yazılım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri