Astra 1E 23.5 uydusunda 12207 V 27500 frekansında yayın yapan Nat Geo Wild ve Nat Geo kanalları kırılmalı olarak izliyorum..bu uydudaki diğer kanallarda sorun yok.kırılmasız izleyebiliyorum..aynı sorunu yaşayan var mı acaba??
Teşekkur: 0
Astra 1E 23.5 uydusunda 12207 V 27500 frekansında yayın yapan Nat Geo Wild ve Nat Geo kanalları kırılmalı olarak izliyorum..bu uydudaki diğer kanallarda sorun yok.kırılmasız izleyebiliyorum..aynı sorunu yaşayan var mı acaba??
O frekansın kapsama alanı bu şekil ustad sen hangi ildesin? Bende o uydu olmadıgı için sana kapsama alanı haritasını verebildim sadece
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
İstanbul Avrupa yakası...sinyal seviyesi 95-100 arasında..yani çanakla ilgili bi durum değil..dediğim gibi bu uydudaki diğer kanalları sorunsuz izliyorum..bu frekanstaki kanallar sanki rüzgar varmış gibi kırılmalı yani sinyal bazen gidip geliyor..
Evet var..telsiz telefon ve uydu cihazı aynı oda içersinde değil...yani parazit olayı değil...diğer kanallar sorunsuz çünkü..sadece bu tp sorunlu..frekansı sildim tekrar tarattım düzelmedi..yazılımdandır dedim yazlım değiştirdim düzelmedi..
Yinede etkiliyor ustad o durumlar benimde 7 derecede bir frekansta sorun yasıyorum satfinder ile sinyal iyi.Cihazda sinyal iyi ama gel gelelim telsiz telefondan cıkan sinyal bu kanalları engelliyor yer gelince evdeki modem bile etkiliyor ustad bunuda birebir yasayan arkadaşlarım dahi oldu ethernetli cihazlarda bu gibi durumlar olabiliyor
Sayın @Mojıto istanbuldan astra 23.5 uydusunda 12207 V 27500 frekansından benden daha yüksek sinyal alıyorsunuz.
Bende Çanakkaleden % 80 -85 arası kırılma söz konusu değil, hiç olmadı yanlız lnb ayarı çok hasas olması gerekiyor
atlanta kullanıyorsan sınyal en az yuzde 80 olmalı yoksa kırılmalı oluyor bılgıne ben denızlıden kırılmalı 120 lık antenle dıgewr marka cıhazlarda sorun yok ornek 1050 gldmaster hd :45:
Konu martiin tarafından (27-07-2013 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
ben başka uyduda aynı sorunla karşılaştım elinde başka lnb varsa dene
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri