Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
12 sonuçtan 11 ile 12 arası

Konu: Dabbe 4:Cin Çarpması 2013 Yapımı Türk Korku Filmi(Irmak Örnek,Murat Özgen,CansuKurgun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Adamın yaptıgı filmler zaten 3 harfliler üzerine dabbe 1-2 guzel değildi bir cinvakasını izledim gercekten etkilendim diyebilirim el cini izleme sansım daha olmadı ilk filmlerinde semumda fena değildi bir cin vakasını izlemediyse öneririm ali hocam
    Saygı değer editör arkadaşım mesajı henüz yeni gördüm konu tekrar aktif olmuş. ya aslında ben öğle şiddetli korku macera içeren filmleri çok severim, ama fragmana baktım adeta sıradan yapmacık gibime geldi diye izleyemedim, acaba izleme kararı alırsam kaç dakika bakmaya dayanabilirim merak ediyorum. yabancı film çekimlerindede tonla saçmalık var ama nedense kapatıyorlar sanki gerçek gibi gösteriliyor. hatırın işçin maden sen bir sahnesinden etkilenmişsin bende senin hatırına kesinlikle boş zamanımda bakacım ve tekrar sana yorum yazacam, filmin notunu izledikten sonra yazarım.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskler..............

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri