REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: D-Smart cihazda Eutelsat 16a uydusunu nasıl eklerim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart cihazda Eutelsat 16a uydusunu nasıl eklerim?

Arkadaşlar bende d-smart var 3. lnb olarak Eutelsat 16a yı seçmek istiyorum ancak lnb seçiminde eutelsat w1 ,eutelsat w2 ,eutelsat w3, eutelsat w3 mdu 1 ,eutelsat w3 mdu 2 ve eutelsat w3 mdu 3 var hangisini seçmeliyim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O uydunun ismi değişti d smart sanırım guncellememiş .Eski isimi ,eutelsat w2idi sanırım sen bunu sec
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O uydunun ismi değişti d smart sanırım guncellememiş .Eski isimi ,eutelsat w2idi sanırım sen bunu sec
    Teşekkür ederim.Ancak seçiyorum belirttiğiniz uyduyu ama istediğim kanalı bulamıyorum acaba lnb bilgilerini girerken mi yanlış yaptım?Şu bilgileri nasıl doldurmak gerektiğini söyler misiniz?

LNB NO: 3
    UYDU: Eutelsat W2
    Lnb tipi:Tek Bant
    Alt Bant L.O (Mhz):09750
    Üst Bant L.O(Mhz):09750
    DisecqC ModuisecqC D

Ben böyle yaptım nerde hata yaptım acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı futbolmanager Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkür ederim.Ancak seçiyorum belirttiğiniz uyduyu ama istediğim kanalı bulamıyorum acaba lnb bilgilerini girerken mi yanlış yaptım?Şu bilgileri nasıl doldurmak gerektiğini söyler misiniz?

DisecqC ModuisecqC D

Üst band 10600 olacak lnb seçimini universal yapın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Editör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üst band 10600 olacak lnb seçimini universal yapın
    anlamadım.Universal derken?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı futbolmanager Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamadım.Universal derken?
    ''Universal'' LNB tipidir. Bunun değişik tipleride vardır MDU1 MDU2 vb. En yaygın olan LNB türü Universal LNB dir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ''Universal'' LNB tipidir. Bunun değişik tipleride vardır MDU1 MDU2 vb. En yaygın olan LNB türü Universal LNB dir.
    Universal yok w1,w2,w3,w3 mdu1,w3 mdu2,w3 mdu3 var d-smart ta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DisecqC ModuisecqC D

Lnb tipi:Çift Bant
    Üst Bant L.O(Mhz):10600
    DisecqC ModuisecqC hangi konumda bağlı olduğunu bilmiyorsan (sırasıyla A.B.C.D ) seçerek deneyerek sinyali bulabilirsin veya eutelsat w2 çanağından gelen kablonun diseqc de hangi harfde bağlı olduğunu biliyorsan direk o harfi seçip yeşil kaydet tuşuyla işlemi bitirirsin bu arada d smartta universal lnb seçeneği yok sadece tek bant veya çift bant

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arama yapıyorum başka kanalları buluyor ancak gsp tv yi bulamıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri