REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz?

Katılımcı sayısı
92. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Windows 8

26 28.26%
  • Windows 7

42 45.65%
  • Windows XP

22 23.91%
  • Windows Vista

1 1.09%
  • Linux

1 1.09%
  • ?Diğer

0 0%
35 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hangi İşletim Sistemini Kullanıyorsunuz?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Win XP kullanıyordum,masaüstü arızalanınca Win 7'ye geçtim.Ama memnun değilim.Zira üzerindeki orjinal yazılım İngilizce.Bende bilmiyorum.Tabii anlaması da,kullanması da benim için zor oluyor.Pc:Acer-Aspire2920z dizüstü.Uygun bir türkçe yama bulabilirsem değiştirmek istiyorum.Bu konuda katkısı olacak tüm dostlara çok teşekkürler.

Güncelleştirme yoluyla TR dil paketini yükleyebiliyorsun abi. Bunun için Başlat menüsü Windows Update gel güncelleştirmeleri denetle isteğe bağlı güncelleştirmelerden tr dil paketini bul yükle. Eğer yapamazsan Alpemix programıyla uzaktan yardım yapabilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Güncelleştirme yoluyla TR dil paketini yükleyebiliyorsun abi. Bunun için Başlat menüsü Windows Update gel güncelleştirmeleri denetle isteğe bağlı güncelleştirmelerden tr dil paketini bul yükle. Eğer yapamazsan Alpemix programıyla uzaktan yardım yapabilirim.
    Sevgili Dost,yardım ve açıklamalar için teşekkürler.Kısa süreliğine tatile yanıma gelen benim büyük delikanlı sorunu halletti.Şimdi sıkıntım yok.PC konusunda bilgi eksikliği hariç.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri