Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: gm 11400 digitürk kart sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gm 11400 digitürk kart sorunu

gm 11400 cihazıma aciko 4225 31.10.2006 tarihli yazılımı yükleyene kadar digitürkü orjinal modül ve kartla sorunsuz izliyordum 4225 yazılımı attıktan sonra donma sorunu olmaya başladı gerek gm 11400 gerek aciko önceki yazılımları atmama rağmen sorun düzelmedi gm 11400 orjinal yazılımıda yükledim sorun devam ediyor dt modül ve kartla en iyi çalışan önerebileceğiniz bir versiyon varmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MOdulde sorun olmuş olabilir..Original yazılımda attıysanız sorun düzelmediyse modulde sorun olabilir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım atarken modülü herzaman çıkarırım gerçi ama tek sorun o gibi modülü dt servisine getirip göstereyim belki değiştirirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali karaca Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılım atarken modülü herzaman çıkarırım gerçi ama tek sorun o gibi modülü dt servisine getirip göstereyim belki değiştirirler
    Sorun bence moduldedir.Bende zamanında ço yaşadım budurumu dt servisine gidin.Yada başka bir cihazda deneyin modulu.Sky modul bölümü desteklese kartı oraya takarak izlerdiniz ama kanallarının yarısı açıyor demi?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet sky modülde yarısı açıyor o sorun olmasa hiç dert etmiyeceğim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri