REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Yumatu jsc sports

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old Yumatu jsc sports

Öncelikle herkese selamun aleyküm.Ben bu forumu çok uzun zamandır takip ediyordum ve bugün üye oldum.Benim yumatu cihazım var.Modeli üzerinde yazmıyor ve kutusunu da çöpe attım.Yumatu hotbird 13 de jsc sport +1 vb.kanalları ekledim ancak şifreli kanal yazıyor.İnternetten edindiğim bilgilere göre kumandanın mavi falan bölümüne basılıormuş.Ama benim yumatu kumandasında mavi,kırmızı gibi renkler yok.Ben jsc sportsu izlemek istiyorum.Ne yapmam gerekir?Saygılar sunuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı isacik17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Öncelikle herkese selamun aleyküm.Ben bu forumu çok uzun zamandır takip ediyordum ve bugün üye oldum.Benim yumatu cihazım var.Modeli üzerinde yazmıyor ve kutusunu da çöpe attım.Yumatu hotbird 13 de jsc sport +1 vb.kanalları ekledim ancak şifreli kanal yazıyor.İnternetten edindiğim bilgilere göre kumandanın mavi falan bölümüne basılıormuş.Ama benim yumatu kumandasında mavi,kırmızı gibi renkler yok.Ben jsc sportsu izlemek istiyorum.Ne yapmam gerekir?Saygılar sunuyorum.
    Kardeş ya yasal olarak izleyecen yada kart paylaşımlı bir cihaz ve server ile

Öyle cihaza şifre girerek izlenme dönemi çoktan sona erdi (pamuk eller cebe)!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Piyasada şifre kırıcılar var onlar dolandırma tekniği mi yani?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri