1. gün

Böylesi kötü bir baþlangýç beklemiyordum.
Oha hortumumu bile kesmiþler! Meme diye, süt diye bir þey varmýþ. Nerden nasýl bulunur bu ya?
Hayattan daha 1. günden soðutacaklar beni.

2. gün

Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, týk yok, süt baþka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanýnca meme sahibi kiþilik baðýrdý, ne baðrýyorsun açým ben! Çok yalnýzým be sözlük. Hayýr, biþi deðil içerdeyken de yalnýzdým ama yediðim önümde yemediðim arkamdaydý en azýndan, bak yine aklýma geldi, hortumu bile kestiler yaa!
Uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün

Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarým bu iki meme. Ýyi ki varsýnýz.

4. gün

Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptýlar, baþka bir yerlere gittik galiba. Memeden ayrýlýnca baðýrýyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanýyorum bir bakýyorum meme yok, neyse ama tekrar baðrýnca geri geliyor nasýlsa. s.çmak da zevkliymiþ be, eskiden yapamýyordum.

5. gün

Bugün 15 kez kaka yaptým, rekorumu geliþtirmeliyim. Dikkat ettim de her yaptýðýmda temizliyorlar, bunu sevdim. Dikkatimi çeken bir noktada þu ki, amma koca kafalýyým be arkadaþ, aðýr mý aðýr tutamýyorum þerefsizim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün

Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi bir þey, maalesef farkettiler, herkes parmaðýný veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?

Bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaþ, atamadým þu yorgunluðu, daha çok süt içeyim en iyisi. Hayýr, içtikçe de yoruluyorum o da ayrý, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, þimdi em Allah em, bak yine aklýma geldi, þerefsizler kesti hortumu yaa.

7. gün

Bugün solaryuma girdim, sarýlýk mý ne ondanmýþ. Yine uykum geldi.

8. gün

Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artýk. Kaka yapma iþini de tam alt açma anýna denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyet olsun. Napayým ama alt açýkken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparken baþka bir þey daha yapýyorum galiba, anlamaya çalýþacaðým bakalým.

9. gün

Çok fena hýçkýrýk tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayým dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. Bu süt her derde devaymýþ, bugün bunu gördüm.

10. gün

Sütten baþka bir þeyler verdiler, var ya, yeter artýk be, tam alýþýyordum yine dayadýlar baþka bir þey, hayret biþi ya, vitaminmiymiþ neymiþ.
Bu arada memelerin arasýndan dün gördüðüm lavuk gündüzleri piyasada yok akþamlarý geliyor sadece, hadi bakalým hayýrlýsý.

11. gün

Al iþte, baþladý yine bir arýza. Sütten sonra çok feci karným aðrýyor, böyle gaz gibi biþi, eðilip bükülüyorum, binbir þekle giriyorum çýkaracaðým diye. Sýrtýmý falan sývazlayýn bari be kardeþim.

12. gün

Bütün gün gazdan kývrandým arkadaþ ya, bela oldu baþýma, yaygarayý bastým ben de. Uyutmadým, diktim bunlarý da hazýr asker. Sonra bir saldým ki evlere þenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatýrlamýyorum

13. gün

Annemin suratýna s.çtým. Tamam, utandým biraz da insan bebeði g.tünden öper mi yaa. Ayýp oldu di mi? naapýyým abi, neyse fazla kýzmadý herhalde.

14. gün

Anneme kýrmýzý renkli bir þeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randýmanlý oluyor sanki böyle tadý da hoþuma gidiyor, þu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediðimi söyleyebilsem.

15. gün

Topuktan kan alýp duruyorlar, metin olayým çok aðlamayayým diyorum ama caným yandý be arkadaþ, hayýr ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kýzgýnlýðým geçiyor, aðýz tadýyla asabiyet yaptýrmýyorlar, þu memelere karþý biraz daha dikbaþlý durabilsem.

16. gün

Þu memeleri çok sevdiðimi bir kez daha anladým, çok seviyorum onlarý, onlardan ayrýlýnca içimi bir huzursuzluk kaplýyor, en iyisi onlardan uzaklaþtýðým anda yaygarayý basayým ben. Bugün benden biraz büyük biri geldi yanýma, sevme amaçlý olsa gerek bir geçirdi baþým dönüyor hala. Sonradan öðrendim kuzenmiþ, neyse yazdým kenara intikam alýnacak.

17. gün

Etrafý daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayýf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. Bir de bu eller ve ayaklar bana mý ait tam olarak emin deðilim, sallýyorum öyle, zevkli bir þey. Yüze ve gözlere dikkat etmem lazým ama týrnaklar tehlikeli. Diðer yandan annem bugün onlarý kesmeye çalýþtý ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktý galiba, bak çizdik tam gözün altýný yine.

18. gün

Elime torbalar taktýlar, kafaya çarpýnca artýk acýtmýyor, yara bere de yapmýyor. Sanýrým onlar da beni seviyor, iyiliðimi düþünüyorlar. Aslýnda hala çýktýðým yeri özlüyorum, geri girme imkâným olmaz mý acaba?

19. gün

Nihayet o adamýn neden eve sadece akþamlarý geldiðini anladým meðerse bana ve anneme bakmak için gündüz çalýþýyormuþ...
Aferin gözüme girdi þimdi bak!

20. gün

Tabii ya, annemin karnýndayken de duyuyordum o adamýn sesini sýk sýk.
Ona da ilgi alaka gösterdim, baðýrdýðýmda bazen o alýyor beni kucaðýna, meme vardýr diye saldýrdým ama vermedi. Bir ara meme açýkken kýstýrdým ama emme olayýndan bir randýman alabilmiþ deðilim, meme yüzeyi bayaðý bir farklý...