Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: şifresiz kanllar maçla için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam yalnız listedeki çoğu kanal şifresiz ya da emuyla izlenebilen kanallar

2. 14-08-2013, 15:40

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 platforma da üye olarak izleyebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özel27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm hocam benımuydum next 1850 hd ben bu uydu alıcımla nasıl lig tv ve d smatı izlerim evime internet var yardım hocam tşklr
    bu konunu yeri burası değil ayrıca banlanabilirsiniz yerli platformlarla ilgili yazılarınızda dikkatli olun....

5. 14-08-2013, 23:00

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özel27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm benim uydu next 1850 hd lig tv ve dsmartı nasıl izlerim yarcı olursanız sevınırıim şimdiden tşklr
    yasal üye olarak izleyebilirsiniz.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar turksat'ta spor joker diye bir kanal var. Manchester United maçının reklamı var. Acaba şifreli mi bilginiz var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

idman azerbaycan tv: uefa şampiyonlar ligi-avrupa ligi, la liga , premier lig, serie a , bundes liga bunu da eklemelisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1+1 international kanalında bir ukrayna ligi maçına denk gelmiştim. meraklısı olanlar ukrayna ligi maçlarını oradan takip edebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı outflatted Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar turksat'ta spor joker diye bir kanal var. Manchester United maçının reklamı var. Acaba şifreli mi bilginiz var mı?
    o digiturkun kanalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arapsat we azerpace en makulü

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri