REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: F HD3602B(FTA) Yeni Yazılım Arıyorum !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 F HD3602B(FTA) Yeni Yazılım Arıyorum !

Sayın Arkadaşlar, Elimde Mini F HD FTA(3602B)cihaz var. Fabrikadan yüklenmiş 1.3.93 yazılımı var. Sorun yok. Ben bu cihaza örnek:1.5.25 yazılımı yüklediğimde; Ekranda: "Giriş 1 : Başlatılıyor" o mesaj silinmeden "Giriş 1 :Çıkartılıyor"gibi yazı çıkıyor.Sanki Filip-Filop gibi çalışıyor. Bunu tekraralıyor. Kısaca bu cihaza yeni versiyonlu yazılım bulabilirmiyim? Yada
    yapmam gereken birşey varmı?
    Yardımlarınız için şimdiden TŞK.ederim.

NOT: Bu cihaza, (Mini FTA 3602B) 1.3.93 V yazılımından başka yazılım atılamaz mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cemil55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayın Arkadaşlar, Elimde Mini F HD FTA(3602B)cihaz var. Fabrikadan yüklenmiş 1.3.93 yazılımı var. Sorun yok. Ben bu cihaza örnek:1.5.25 yazılımı yüklediğimde; Ekranda: "Giriş 1 : Başlatılıyor" o mesaj silinmeden "Giriş 1 :Çıkartılıyor"gibi yazı çıkıyor.Sanki Filip-Filop gibi çalışıyor. Bunu tekraralıyor. Kısaca bu cihaza yeni versiyonlu yazılım bulabilirmiyim? Yada
    yapmam gereken birşey varmı?
    Yardımlarınız için şimdiden TŞK.ederim.

NOT: Bu cihaza, (Mini FTA 3602B) 1.3.93 V yazılımından başka yazılım atılamaz mı?
    ustam bu cihazın markası adı ne

Baff 2200 Mini HD (3602B) .....bu cihazmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı rts21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam bu cihazın markası adı ne

Baff 2200 Mini HD (3602B) .....bu cihazmı
    Sayın rts21, günaydın. Tam olarak söyleyemem. "Baff 2200 Mini HD (3602B)" bunun karşılığı Yumatu Mini F HD 3602B. Fakat Bendeki cihaz aynı sadece İnternet girişi yok. Vede Kart girişi yok. Yani üzerinde "FTA" yazılyor.

baff 2200 Mini HD nin FTA' sı var mı? bilmiyorum. Baff - yumatu aynı cihazlar. Bu dasdece FTA.

Not Cihazda arıza yok. Sadece Malum uydudaki W3 kanalları izlemek için yazılım gerek hepsi bu.Üzerinde1.3.93 yaılımı var.
    Konu cemil55 tarafından (17-09-2013 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri