REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon
73 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türksat Çanağına Azerspace Uydusu Ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuyu bilen arkadaşlar bu işlerde acemi olan bilmeyenler için biraz ayrıntılı anlatabilir mi acaba. mesela o sarı şey ne normal lnb olmaz mı özel lnb mi o
    Konu hydrop tarafından (18-08-2013 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme yapma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ince uçlu lnb bu özel aldım çünkü kalın lnb zor oturuyordu ama normal olarak istediğiniz lnbyi bağlayabilirsiniz illa ince uçlu lnb şart değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya denedim buldumda turksat kaybetim o yuzden ayarlamayi heralde yapamadim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler uydunun yörüngesi ve frekans bilgileri ile ilgili de biraz bilgi verseniz
    uydu 46 derece doğu yörüngesinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. frekans bilgileri bu adreste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı roki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya denedim buldumda turksat kaybetim o yuzden ayarlamayi heralde yapamadim
    turksat çanağına dokunmayacaksınız zaten boşta lnb varsa direk ekleyin yanına.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşım için teşekkürler uydunun yörüngesi ve frekans bilgileri ile ilgili de biraz bilgi verseniz
    uydu 46 derece doğu yörüngesinde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. frekans bilgileri bu adreste
    zaten uydu yeni olduğu için fazla kanal mevcut değil,belirttiğiniz adreste AzerSpace uydusundaki frekans listesine ulaşmak mümkün.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş ben atlanta hd box cihazı kullanıyorum.Ancak azerspace uydusu seçemiyorum.Bu uyduyu eklemeyi rica etsem gösterebilir misin.Şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş ben atlanta hd box cihazı kullanıyorum.Ancak azerspace uydusu seçemiyorum.Bu uyduyu eklemeyi rica etsem gösterebilir misin.Şimdiden teşekkürler.
    bu videoyu izleyerek yapabilirsin.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dDIeRjqSGTM[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türksat tarih olacak pahalı fiyat yüzünden bizim kanal 32 bile azerspace geçecek yakında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı greenmile Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu videoyu izleyerek yapabilirsin.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=dDIeRjqSGTM[/YOUTUBE]
    Usta adam hdbox demiş bu senin vermiş oldugun smart box uydu alıcısı ayarları

Sayfa 2/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri