Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 09/11 Türkiye'den Haberler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart 09/11 Türkiye'den Haberler

    Kulak kesiği için gitti, sünnet olup çıktı



    Batman'da karıştığı kavgada kulağından yaralanan Emin Aksoy, kulak kesiği için tedavi amaçlı gittiği hastanede sünnet olarak çıktı. Maddi imkansızlıklardan dolayı daha önce sünnet olamadığı belirten 19 yaşındaki Emin Aksoy, büyük bir yükten kurtulduğunu söyledi.

    Önceki gece tartıştığı kişilerce kulağından yaralanan Emin Aksoy isimli genç, Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada tedavi altında iken sağlık personeli tarafından sünnet olmadığı anlaşılan Emin Aksoy, acil serviste çalışan herkesi adeta şok etti. Kendi rızası ve ricası sonucu sağlık personeli tarafından sünnet edilen genç daha sonra evine gönderildi.

    Batman Yeni Hal'inde hamallık yaparak 9 nüfuslu ailesine bakmaya çalışan Aksoy, hastane personeline minnet borçlu olduğunu ve büyük bir yükten kurtulduğunu söyledi.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Petrol istasyonunda silahlı gasp
    Antakya'da gece bir petrol istasyona gelen silahlı ve kar maskeli 2 kişi, paralarını gasp ettikleri pompacılardan birini bacağından yaraladı. Soygun anı, istasyonun güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, kaçan soyguncular kısa sürede polis tarafından yakalandı.

    Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 00.00 sıralarında Saraykent Mahallesi'ndeki bir petrol istasyonunda meydana geldi. İstasyona plakasız motosikletle gelen kar maskeli 2 kişi, ellerindeki pompalı tüfek ve tabancayı göstererek, istasyonda çalışan pompacılardan üzerlerindeki paraları istedi. Pompacılardan Mehmet Bilge'nin kaçması üzerine soyguncular, pompalı tüfekle diğer pompacı Mehmet Ali Özdemir'i sağ bacağından vurdu. Yaralanan Özdemir, ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Tüm bu yaşananlar istasyonun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, benzinlik çalışanlarından gasp ettikleri 160 YTL ile olay yerinden kaçan soyguncular, polisin takibi sonucu olaydan kısa bir süre sonra Atatürk Caddesi üzerinde kıstırıldı.

    Polisin "teslim ol" çağrısına silahla ateş ederek karşılık veren T.T. ve B.Ö. adlı zanlılar, kısa süreli çatışmanın ardından yakalandı. Yakalanan 2 zanlıyla birlikte 1 adet pompalı av tüfeği, 2 adet tabanca, bu silahlara ait mermi ve olayda kullandıkları kar maskeleri ele geçirildi.

    Hatay Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlılardan T.T.'nin suç dosyasının kabarık olduğu, daha önce polis otosu taramak, otomobil ve motosiklet hırsızlığı gibi suçlardan hüküm giydiği, diğer zanlı B.Ö.'nün ise cinayet suçundan girdiği cezaevinden 3 ay önce şartlı tahliyeyle çıktığı öğrenildi.

    Soyguncuların elinden kaçarak kurtulan Mehmet Bilge, silahlı 2 saldırganın istasyona gelerek üzerlerindeki paraları istediğini, paraları aldıktan sonra arkadaşını bacağından vurup kaçtığını söyledi.

    Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Bursa'da yol verme kavgası: 3 yaralı
    BURSA (İHA) - Bursa'da bir kişi, yol vermediği gerekçesiyle kendisini darp eden 2 şahsı falçatayla yaraladı.


    Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, olay merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Sakarya Mahallesi Güzel Sokak üzerinde meydana geldi. Yavuz G. (27), yol verme meselesi yüzünden tartışıp kendisini darp eden Aytekin A. (27) ve Fuat K.'yı (29) falçata bıçağıyla yaraladı. Yaralılar ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, ihbar üzerine olay yerine giden polis şahısları gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Mülteci barınma evinde kavga: 13 yaralı EDİRNE (İHA) - Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a, oradan da Avrupa'nın çeşitli ülkelerine kaçmak isterken sınır devriyeleri ve jandarma tarafından yakalanan mülteciler, sınırdışı edilmek üzere tutuldukları Tunca Kışlası Mülteci Barınma Evi'nde kavga etti.

    Tunca Kışlası Mülteci Barınma Evi'nde uyuz salgını başgöstemesi nedeniyle barınma evinde bulunan 390 mülteci bir odada toplandı. Barınma evinin boşaltılan kısmı uyuz salgınına karşı karantinaya alınıp ilaçlandı. Salgın nedeniyle 50 metrekarelik bir odada tutulan Afganistan ve Pakistan uyruklu mülteciler sabah kahvaltı dağıtımı sırasında önce isyan çıkardı, ardından kendi aralarında kavga etti. Olayda, 3'ü ağır olmak üzere 13 mülteci yaralandı. Sopaların kullanıldığı kavgada Pakistanlı 13 mülteci kafalarına ve vücutlarına aldıkları darbelerle kanlar içinde kaldı. Kavga ve ardından isyan çıkması üzerine görevliler takviye istedi. Kısa sürede çok sayıda ekibin olay yerine ulaşması ile mülteciler arasında çıkan kavga daha fazla büyümeden önlendi.

    Yaralanan mülteciler, polisler tarafından ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi ve Selimiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Tetikçinin babasına ceza davası
    ANKARA (İHA) - Danıştay tetikçisi Alpaslan Arslan'ın babası İdris Arslan hakkında, oğluyla ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı "suçu ve suçluyu övme" gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İdras Arslan hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı. Basın bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Nadi Türkaslan tarafından 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın iddianamesinde, Danıştay tetikçisi Alpaslan Arslan hakkında Danıştay 2. Dairesi Başkan ve üyelerine yönelik silahlı saldırıyla ilgili Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldığı hatırlatıldı. İddianamede, bu davanın duruşmasına izleyici olarak katılan İdris Aslan'ın duruşma öncesinde adliye binası girişinde ve duruşma bitiminde "Milletin değerlerine saygılı olun. Saygılı olmaya milletin değerlerine hakaret edene bu millet gereken dersi verir. Ülkede İslam düşmanları var. Değerlerimizi benimseyenler yürekli olsun korkak olmasın, ülkeye yüzbin şehit verdik, gerekirse yüz bir şehit daha veririz" diye orada bulunan medya mensuplarına sözler söylediği kaydedildi.

    Bu sözlerin bir babanın oğluna sahip çıkıp destek vermesini aştığı suçu ve suçluyu övme derecesine ulaştığı belirtilen iddianamede, İdris Arslan'ın her ne kadar bu sözleri bir karikatür nedeniyle Cumhuriyet Gazetesini hedef alarak söylediğini savunmuş ise de sözlerin içeriğinde gazetenin hedef alındığına ilişkin hiçbir belirtildiği olmadığı, böylelikle İdris Aslan'ın yüklenen suçu işlediği gazete örnekleriyle görüntülü kayıtlardan anlaşıldığı ifade edildi.

    İddianamede İdris Arslan hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 215. maddesinde yer alan "suçu ve suçluyu övme" hükmü gereğince cezalandırılması ve yine aynı yasanın 53. maddesinde yer alan belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılmasına karar verilmesi talep edildi.

  6. #6

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Kahramanmaraş'ta change oto şebekesi çökertildi
    KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Kahramanmaraş'ta, Türkiye'nin çeşitli illerinden çaldıkları otomobilleri trafikten çekme belgeli araç bilgileriyle değiştirmek suretiyle piyasaya sürdükleri belirlenen 9 kişilik şebeke, düzenlenen operasyonla çökertildi.


    Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, yakalanan 9 kişinin, çıkar amaçlı suç örgütü kurarak haksız kazanç sağlamak, oto hırsızlığı, sahtecilik, dolandırıcılık ve change oto suçlarını işlediklerini söyledi. Çelikbilek, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 4 aydır büyük özveriyle yürütülen çalışmalar sonucunda şebekenin tamamının çökertildiğini belirtti. Çelikbilek, operasyonda yakalanan Arif E., Yaver U., Savaş D., Melik D., Mehmet G., İbrahim K., Mehmet K., Ökkeş K. ve Mehmet K. adlı kişilerle birlikte İstanbul ve Gaziantep'ten çalınmış otomobiller ile yine çevre illerden çalınarak parçalanmış 4 adet otomobil olmak üzere 8 otomobilin ele geçirildiğini kaydetti. Otomobil sahiplerine ve otomobil satın almak isteyenlere de seslenen Çelikbilek, "Polise sormadan otomobil alıp canınızı yakmayın. Trafik şubesine gelerek satın alacağınız aracın sorgulamasını yaptırdıktan sonra araç alın. Otomobil sahiplerine ise özellikle araçlarını güvenli yerlere bırakmalarını tavsiye ediyoruz" dedi.
    Emniyet Müdürlüğü'nde suçlarını itiraf ettikleri öğrenilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

  7. #7

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Elektriğe kapılan doktor hastanelik oldu
    MARDİN (İHA) - Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, elektriğe kapılan doktor hastanelik oldu.

    Edinilen bilgilere göre, Nusaybin Devlet Hastanesi'nde görev yapan pratisyen hekim Bayram Ercan (30), evde elektrik prizini onarmak isterken akıma kapıldı. Ailesi tarafından devlet hastanesine kaldırılan Ercan'ın, dört parmağının yandığı belirtildi. Doktor Ercan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

  8. #8

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Önce bileklerini kesti sonra 6. kattan atladı
    Adana'da bir kişi, bileklerini jiletle kestikten sonra 6. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti.

    Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.00 sıralarında, Yeşilyurt Mahallesi, 59. Sokak, Er Apartmanı'nda meydana geldi. Anne ve babası ayrı yaşayan Evren Yıldız (25), sigara içmek için 6. katta oturdukları evlerinin balkonuna çıktı.

    Burada henüz bilinmeyen bir nedenle bileklerini jiletle kesen Yıldız, daha sonra kendini balkondan boşluğa bırakarak beton zemine çakıldı.

    Olay yerinde hayatını kaybeden Yıldız'ın cebinden, "Beni Kabasakal Mezarlığı'na gömün, ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not çıktı.

    Evren Yıldız'ın cesedi, Adana Numune Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

  9. #9

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Beton mikseri otomobili ezdi: 2 ölü
    Kağıthane'de meydana gelen trafik kazasında karşı şeride geçen beton mikseri, bir otomobili ezdi. Beton mikserinin yaklaşık 50 metre sürüklediği otomobilin içindeki 2 kişi hayatını kaybetti.


    Edinilen bilgiye göre, Cendere yolundan meydana gelen kazada 34 AB 6219 plakalı beton mikseriyle Anıl Beton'un garajına giden şoför M.S, İETT Garajı önünde kontrolü kaybetti. Karşı şeride geçen mikser, S.B'nin kullandığı 60 NB 765 plakalı Anadol marka otomobile çarptı.

    Çarpışmanın etkisiyle otomobil, mikserin altına girdi ve yaklaşık 50 metre sürüklendi. Mikseri durduran sürücü, çevredekilerle beraber otomobildekilerin yardımına koştu. Ambulans ve itfaiye ekipleri otomobildekilere müdahale ederken, M.S. polis tarafından gözaltına alınarak, Ayazağa Polis Merkezi'ne götürüldü. İtfaiye ve sağlık ekipleri yaklaşık bir saatlik çalışmayla S.B. ve yanındaki kimliği belirlenemeyen kadına ulaştı. İki kişinin de otomobilde ezilerek hayatlarını kaybettiği belirlendi. Cesetler, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kazayı gören vatandaşlar, beton mikserinin çok hızlı gittiğini ve sollama yaparken kontrolden çıkıp karşı şeride geçtiğini iddia etti. Öte yandan 'Çocuklar Duymasın' adlı dizide rol alan 'fıs fıs İsmail' lakaplı Süleyman Yağcı şoförü bulunduğu ambulans aracıyla olay yerine gelerek, kazada yaralananlara yardım etmeye çalıştı.

  10. #10

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Halkın duyarsızlığı komiseri isyan ettirdi
    BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, azılı bir hırsızla boğuşurken vatandaşların seyirci kalması, Asayiş Büro Amiri Komiser Aydın Yılmaz'ı isyan ettirdi.

    Edinilen bilgiye göre, Asayiş Büro Amiri Komiser Aydın Yılmaz, pazar yerinde bugün saat 17.30 sıralarında devriye gezerken, Kurşunlu Caddesi'nde çok sayıda suçtan dolayı arandığı bildirilen hırsızla karşılaştı. Yılmaz ile sabıkalı hırsız arasında büyük bir boğuşma yaşandı. 10 dakika hırsızla boğuşan ve 'Yardım edin' diye seslenmesine rağmen komisere kimse yardım etmedi. Daha sonra zanlı, kalabalığın arasına karışıp gözden kayboldu.

    Pazar yerinde onlarca insan arasından kimsenin yardım etmemesi Komiser Aydın Yılmaz'ı isyan ettirdi. Arbede sırasında üzeri yırtılan Yılmaz, "Edremit polisi her gün hırsızların peşinde koşacak, hırsızı yakalayacak ve bir tane kişi çıkıp polise destek vermeyecek. Bu korkaklık, bu teslimiyetçilik neden arkadaşlar? Burada gördüğüm olay beni dehşete düşürdü. Ben polisim, ne olur yardım edin diyorum, yerlerde yuvarlanıyorum, bir kişi bile dönüp bakmıyor. Yerde 10 dakika Edremit'in en azılı hırsızıyla yuvarlanıyorum. Kimse yardım etmiyor. Olur mu böyle şey" diyerek sitem etti.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •