Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tromso-Beşiktaş Maçı Digiturk'ten Yayınlanacak

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Tromso-Beşiktaş Maçı Digiturk'ten Yayınlanacak

Tromso Beşiktaş Uefa Play Off Mücadelesi Digiturk 'ten 203 numaralı Salon 3 kanalından İzle-Öde ile yayınlanacak. Digiturk üyeleri 50 tl,Lig tv üyeleri ise 25 tl karşılığında izleyebilecekler.

İzlemek isteyenler UEFA yazıp 3555'e gönderebilirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep para tuzağı. yazık bu millete. bi maç zevkimiz var. onuda bunlar mahvediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne buya dt uyeleri 50 lig tv uyeleri 25 tl kimse vermez bu parayı adamlara bak cine5 li zamanlı arar olduk tv lerde ne özetler var nede birşey internet olmasa yandık özet bile izlettirmeycekler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

millet tek kanala 10 tl isteyen platforma isyan ederken gördük ki beterin beteri varmış adamlar tek maça 50 tl istiyor yuh..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yayın kalitesi de yerlerde bu akşam son 15 dakikayı izleyemedim yayını kestiler,2.golü bile göremedim.Hemen şikayet ettim olmadı iptal edip kurtulacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digiturk iyice saçmalamaya başladı. Ne kadar hizmet veriyorsun da maç başına 25 tl istiyorsun. Bir de lig tv abonelerine üstelik. Normal üyelere 50 tl.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yuh bide ligtv üyelerine 25tl diğer üyelere 50tl, heralde bunlar uzayda falan yaşıyor. inşallah en kısa sürede satılır, beter olsunlar.
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2005 yilindan beri lig tv uyesiyiz.Yemin ediyorum bence trt dahi iyi mac yayini yapiyor, zaten spikerler insani mactan sogutuyorlar zevk almiyorum.Birde cektikleri fiyata bak karsidaki takimda turkiyede 2.ligte top oynayamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal lig tvli paketler zaten kazık.bi dtplay vardı onuda bu sene iyice ticarete döktüler.yüksek kaliteli yüksek para veren izler misali.sözleşmem bittiği gün iptal faksını gönderiyorum.millet parayı sanki sokakta topluyor ya

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri