Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Lig Tv'ye büyük tepki!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Lig Tv'ye büyük tepki!

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Lig TV'nin yaptığı bu açıklamaya twitter'da tepkiler yağdı. Sosyal medya kullanıcıları özellikle "spor dışındaki söylemler" ifadesine çok büyük tepkiler gösterdi. İşte o tweetlerden bazıları:

---Emre R4BA hareketini yapınca 40 açıdan birden vermesini biliyosun? Allah aşkına açıklama yapma. Küfür de etmiyorum bak. Edeyim mi?

--konya-fb maçın emrenin hareketini açı değiştirerek göstermeyi,mursi atkısını bi saat izlettirmeyi biliyordunuz!Yalanınızı seveyim!

----arafsız yayıncılık yapan @LigTV çarşının sesini kısıyor da neden mursi atklı konyaspor başkanına zoom yapıyor 4 yapan emreyi çekiyor ?

---kumanda denen alet var,tezahüratı beğenmezsem ben kısarım sesi,parayı veren benim, sen kim oluyorsun da karar meclisi oluyorsun LigTv?

--yayınınızın sesli olanına ne kadar fark ödeyerek sahip olabiliriz?:45:

--siz böyle yaparak sporu siyasetin içine atıyorsunuz. taraftar sesini her zaman duyurur.

-- iptal! Avukatlara soruyorum Dijiturk sözlesmelerinde"Spor dısı tezahuratlarda ses kesilir"yazmadığına göre hizmet kusuru degil midir?:45:
    Konu zekı62 tarafından (19-08-2013 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki inanmıyorum amma yine de dedikleri gibi olsun.yalnız yemediğimizi anlasınlar.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digiturk'ün yaptığı açıkça bir sansürdür. Dünyanın hiç bir yerinde bir tezahürattan ötürü tvler stadyum sesini kısmaz ya da kısıtlamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı outflatted Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Digiturk'ün yaptığı açıkça bir sansürdür. Dünyanın hiç bir yerinde bir tezahürattan ötürü tvler stadyum sesini kısmaz ya da kısıtlamaz.

ben de hemen her hafta yabancı liglerden maç seyrederim.hiç bir yabancı kanalda o ülkenin hükümeti aleyhine tezahürat yapıldığını duymadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

küfürü bile kısmaları yanlış belki biz taraftarlar küfür duymak istiyoruz para veriyorsak küfür bile dinleriz kumanda yok mu rahatsız olursak kısarız yani lig tv şu sansürcü tavrından vazgeçmeli ama nerde

ayrıca küfür bir yana birini olumsuz şekilde eleştirmek,istifaya davet etmek demokratik haktır tabiki saygı çercevesinde yasak değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Seyrettiğin yabancı kanalların bütün dillerini biliyorsun herhalde. Liverpool ve Celtic maçlarında zaman zaman kapitalizm karşıtı sloganlar atılır. Avrupanın çeşitli futbol kulüplerinin belirli siyasi düşünceleri vardır. İtalya'da Livorno'nun maçlarında orak çekiç flamaları, bayrakları vardır. Ama polis girip hiç birini toplamaz. Ya da yayıncı kuruluş o pankartları, flamaları göstermemek için ayrıca çaba sarfetmez.

Kaldı ki hükümet aleyhine tezahürat oluyorsa bunu görmezden gelmek de ayrı bir konu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Dostlar,tepkilerinize sonuna kadar ben de katılıyorum.Ama bir şeyi unutmayın;Lig Tv nin ipi artık TMSF nin elinde.TMSF nin ipi de özgürlükçü ve demokrat(!) sayın Başbakan'ın elinde.Sayın Başbakan'ın söylemine denk düşmeyen bir tezahürat ve gösteri,hukuk dışıdır,özgürlüklere terstir.Yapacağınız gösterinin hukuka ve ahlâka uygun olması için Mısır'ın devrik iktidarına destek mahiyetinde olması gerekir.Ozaman söylenecek her söz hem kitaba hem de sünnete uygun düşer.:46:nono:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aralık ayında bunun hesabını sorup iptal ettireceğim Digitürkü.Bütün arkadaşlardan da ricam üyeliklerini en yakın zamanda iptal etmeleridir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping faks devamlı meşgul

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aralık ayında bunun hesabını sorup iptal ettireceğim Digitürkü.Bütün arkadaşlardan da ricam üyeliklerini en yakın zamanda iptal etmeleridir.
    :45:

benim eylül 2013 bitiyor İptal için FaX çekiyorum .faks devamlı meşgule alıyorlar

ama delirtiyorum,Telefonla onları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayatımız sansür üzerine kurulu....Maçlarda sansür,filmlerde sansür...bence sansürlü ve sansürsüz paket çıkarmaları lazım..isteyen istediğini izler .....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri