Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: nextvision??

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nextvision??

nextvisio yazılımlarını bir daha görmek yaskmı ustalar?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nextvisio yazılımlarını bir daha görmek yaskmı ustalar?:49:
    olmayınca ustalar ne yapsın.bende cok ıstıyorum bu menuye yazık oldu ama malaesef.aslında suuny nın menusu cok basıt ve kotu.sunny nextvısıon menusune sahıp cıksa daha ıyı olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bencede yazık sunny nin rezalet menüsü 2 seneden bberi kullanmıyorum kaona devam ediyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bencede yazık sunny nin rezalet menüsü 2 seneden bberi kullanmıyorum kaona devam ediyoruz
    Malesef bu cihazların tps aes auto olanı yapılamadıgı için şu an için beklemedeyiz arkadaşlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam sunny 1030 a next vision yazılımı atsam wievleri gösterirmi ? acil cevap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı funcity17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    wiev paketiniz izleyemezsiniz. Sadece *** view xxx kanalı izlenir onun dısında cw keyler gelmedigi surece izleyemezsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı funcity17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

buradan gerekli bilgileri alabilirsin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nextvision menüsü oranın menüsüyle aynı, kaon tabanları cihazlarin en güzel menusu bu bence ama bende aramama rağmen nextvision un güncel bir yazılımını bulamadım, neden çirkin menüleri olan yazılımların güngel yazılımlarını çıkartıyorlar anlamak mümkün değil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri