Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç
"Türkiye Futbol Federasyonu, Fatih Terim'e teklifini götürdü. 2 saate yakın bir görüşme yaptılar. Ben dün gece Twitter'de sordum. Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Mircea Lucescu ve Yılmaz Vural isimleri geçti Twitter'da. Ben Fatih Terim'in bu görevi başarıyla yapacağını düşünüyorum. Milli Takım en büyük başarılarına yerli hocayla ulaştı. Fatih Terim kulübüyle bir görüşme yapacak. Terim, Demirören ile anlaşırsa, kulübü de onay verirse süreç işler. Fatih Terim hem Galatasaray'ı hem de Milli Takım'ı aynı anda çalıştırabilecek bir isim."
Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Terim'in milli takımın başına getirilmesi konusunda kolaylık göstermesi için yardım istediği Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın da Demirören'e şu yanıtları verdiği öğrenildi:
"Gerekirse ocak ayı için yardımcı olabilirim ve Terim'i bırakabilirim. Bana biraz zaman tanı"
İkili arasında yaşanan bu diyaloğu bu sabah Yıldırım Demirören'le gerçekleştirdiği görüşmede öğrenen Fatih Terim'in ise bu diyalogdan bir hayli rahatsız olduğu öğrenilirken Galatasaray'da da büyük bir kriz baş gösterdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Terim'le Aysal arasında iplerin tamamen kopması ihtimali de sarı kırmızılı camiada büyük tedirginlik yarattı.
Yer imleri