REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: G.Saray'da Aysal - Terim krizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping G.Saray'da Aysal - Terim krizi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç
    "Türkiye Futbol Federasyonu, Fatih Terim'e teklifini götürdü. 2 saate yakın bir görüşme yaptılar. Ben dün gece Twitter'de sordum. Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli, Mircea Lucescu ve Yılmaz Vural isimleri geçti Twitter'da. Ben Fatih Terim'in bu görevi başarıyla yapacağını düşünüyorum. Milli Takım en büyük başarılarına yerli hocayla ulaştı. Fatih Terim kulübüyle bir görüşme yapacak. Terim, Demirören ile anlaşırsa, kulübü de onay verirse süreç işler. Fatih Terim hem Galatasaray'ı hem de Milli Takım'ı aynı anda çalıştırabilecek bir isim."

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Terim'in milli takımın başına getirilmesi konusunda kolaylık göstermesi için yardım istediği Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın da Demirören'e şu yanıtları verdiği öğrenildi:

"Gerekirse ocak ayı için yardımcı olabilirim ve Terim'i bırakabilirim. Bana biraz zaman tanı"

İkili arasında yaşanan bu diyaloğu bu sabah Yıldırım Demirören'le gerçekleştirdiği görüşmede öğrenen Fatih Terim'in ise bu diyalogdan bir hayli rahatsız olduğu öğrenilirken Galatasaray'da da büyük bir kriz baş gösterdi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Terim'le Aysal arasında iplerin tamamen kopması ihtimali de sarı kırmızılı camiada büyük tedirginlik yarattı.
    Konu zekı62 tarafından (21-08-2013 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Fatih Terim, Demirören'le görüştü

Fatih Terim, Revna Demirören tarafından karşılarken görüntülendi.

Fatih Terim'in görüşmeye Florya Tesis Müdürü Fahri Yılmaz ile birlikte geldi. Görüşmede ayrıca TFF Başkanvekilleri Ufuk Özerten ve Servet Yardımcı ile Göksel Gümüşdağ da yer aldı.

Fatih Terim şu sözleri sarfetti:

“Burada daha işim bitmedi. 4. yıldızı almak istiyorum. Ayrılmayı da hiç düşünmüyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacağım”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıldırım demirören sağolsun gs yi karıştırmaya çalışıyor. fatih terimin yerinde olsam demirören e güvenmem. başarısı baltalamak için uğraşıyor. daha da büyümesini engellemek için gaz veriyor. umarım fatih hoca böyle bir hataya düşmez.
    4 maç için yardım etmesi geçici görev alması problem oluşturmaz ama uzun süreli anlaşmada bu federasyona güvenmem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vaybe terim sende bunların yalanlarıyla işini baltalamak isteyenlere pirim veriyorsun hele sana bu demir ören zamanında verilen cezayı unuttunmu bizler unutmadık benim için önce galatasaray demeni beklerdik biz galatasaraylılar için en doğru yanıt bu olması lazımdı ama imparator unutma senin arkanda herzaman biz taraftarlar dimdik ayakta durduk seninde bu seyircilerin veda ga`latasaray taraftarının sesine kulak ver ve bu teklifi yapanlara nazik bir üslup ile tesekür et yeter çünkü biz taraftarların senden en b¨öyük isteği nasıl UEFA.şappiyonu olduysam süper kupayı bu ül***e gerirdíysen tek isteğimiz ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI GETİRMEN. çünkü bu oyunlar senin basarılarını gs.de engellemek için yapılıyor biz taraftarlarca ben. yokum de bu olayı bitir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konuyu kriz yapmanın ne gereği var. Görende sanki yabancı bir takıma yada rakip bir takıma gidiyor..

A Milli takımımız için faydalı olacaksa bu görevi mutlaka kabul edecektir.
    ik ada
    Galatasaraylı taraftarın tepkisi abes burada söz edilen Türkiye milli takımıdır. her futbolcu her teknik direktör için önceliği olması gerekir..

Sosyal medyada boş boş kişilerin ve sağduyusu olmayanların yaptığı spekilasyonlar sadece ortalık karıştırır.

Sonuç olarak Galatasarayın kadrosu şu an başında hangi teknik direktör olursa olsun başarılara ulaşabilecek bir kadro önemli olanda budur. bence Fatih terimin hem Galatasaray hemde A milli takımı çalıştırması çok iyi bir seçim olur.

Ayrıca A milli takımını çalıştıracak diğer teknik adamlarında bence ligte takım çalıştırmaları gerekiyor her zaman futbolun içinde olmaları bence A milli takım için daha yararlı olacaktır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Takımımızın yaptığı resmi açıklamada da görüldüğü üzere takımımızda herhangi bir kriz söz konusu değildir. Bu tarz haberlerin maksatlı olduğu apaçık ortada. Moderatörlerden konunun kapatılmasını istirham ediyorum.
    Saygılarımla..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Florya'da kritik zirve!

Alıntı marek16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Takımımızın yaptığı resmi açıklamada da görüldüğü üzere takımımızda herhangi bir kriz söz konusu değildir. Bu tarz haberlerin maksatlı olduğu apaçık ortada. Moderatörlerden konunun kapatılmasını istirham ediyorum.
    Saygılarımla..

kardeş bekle ve gör ;

Dün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüşme yapan Fatih Terim,

bugün de Galatasaray başkanı Ünal Aysal'la bir görüşme yapıyor. İkili arasında saat 10:00 sularına başlayan ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmenin ardından Terim'in Milli Takım'ın başına geçip geçmeyeceğinin de netlik kazanması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu konuyu kriz yapmanın ne gereği var. Görende sanki yabancı bir takıma yada rakip bir takıma gidiyor..

A Milli takımımız için faydalı olacaksa bu görevi mutlaka kabul edecektir.
    ik ada
    Galatasaraylı taraftarın tepkisi abes burada söz edilen Türkiye milli takımıdır. her futbolcu her teknik direktör için önceliği olması gerekir..

Sosyal medyada boş boş kişilerin ve sağduyusu olmayanların yaptığı spekilasyonlar sadece ortalık karıştırır.

Sonuç olarak Galatasarayın kadrosu şu an başında hangi teknik direktör olursa olsun başarılara ulaşabilecek bir kadro önemli olanda budur. bence Fatih terimin hem Galatasaray hemde A milli takımı çalıştırması çok iyi bir seçim olur.

Ayrıca A milli takımını çalıştıracak diğer teknik adamlarında bence ligte takım çalıştırmaları gerekiyor her zaman futbolun içinde olmaları bence A milli takım için daha yararlı olacaktır.

usta ; Demirören nin Milli takımı Kurtarma takdiği bu ,ama GS yazık olur yeni bir hoca yeni taktik Fb bu haldeyken bu iş fenerbahçeye ekmeğine yağ sürer

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Terim krizine çareyi açıkladı!

Terim krizine çareyi açıkladı!

Terim krizine Belçika formülü
    Aysal, “Başbakanı, federasyonu, hocamızı, yönetimimizi ve taraftarımızı mutlu edecek Belçika formülü bulmak zorundayım” dedi.
    - Hiç ilgim olmadığı halde böyle bir krizi ve topu kucağımda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇİKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayım. Böylece Sayın Başbakanı, Ankara’yı, federasyonu, federasyon başkanını, hocamızı, yönetimimizi, ve taraftarımızı mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doğrusu mutlu etmek zorundayım.

BELÇİKA FORMÜLÜ NEDİR?

Uzlaşma esasına dayalı olan ‘Belçika Formülü’ ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel açıdan nüfusa bakmaksızın eşit haklara sahip toplumların yan yana yaşamasına olanak veren siyasal bir sistemdir. Valon, Flaman ve Brüksel olmak üzere üç ana bölgeden oluşan Belçika’da bir çok alt topluluk bulunuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ; Demirören nin Milli takımı Kurtarma takdiği bu ,ama GS yazık olur yeni bir hoca yeni taktik Fb bu haldeyken bu iş fenerbahçeye ekmeğine yağ sürer

Her işte konuyu FB ye bağlamaya gerek yok. Türkiyede şu an Milli Takımın başına geçebilecek 2 isim var.

Fatih TERİM ve Mustafa DENİZLİ.

Mustafa DENİZLİ gerek kendi yaşamı gerekte sağlık problemleri nedeni çok fazla stresten kaçınmaktadır..

Burda artık öküzün altında buzağı aramaktansa Son yılda Milli takımın düşüşünün göz önünde bulundurulması gerekiyor. Bana göre A takımı B takımı beni ilgilendirmez Milli takım da başarı yoksa Dünya klasmanında, istediğiniz kadar avrupada başarı olan takım olsun hiç bir şey farketmez.

Ayrıca benim savunduğum milli takıma hangi teknik adam gelirse gelsin kesinlikle ligte takım calışıtrmalıdır. 1 ay maç yap 11 ay izlemekle ne futbolculuk ne antrenörlük olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri