bende ikilem içerisindeyim. federasyon bu dört maç için en iyi ismin fatih terim olduğunu biliyor. bende katılıyorum. ancak seninde dediğin gibi fatih hocayı ve galatasarayı yıpratmak için bu tür olaylar olacaktır. umarım iyi atlatırlar.

Teşekkur: 0
bende ikilem içerisindeyim. federasyon bu dört maç için en iyi ismin fatih terim olduğunu biliyor. bende katılıyorum. ancak seninde dediğin gibi fatih hocayı ve galatasarayı yıpratmak için bu tür olaylar olacaktır. umarım iyi atlatırlar.peki sen hem millitakımı çalıştıracan hem galatasarayı diğer kulup futbolcuları bu durumdan rahatsız olmazmı¨ ben gs ile yapılacak maclarda cok iyi oynayıp gsye gol atmış bir futbolcu terim tarafından milli mac kadrosundan alınmadığı zaman basın ne yazacak cok meräk ediyom eğer aklıselim bir karar cıkacaksa milli takım için boşta olan diğerli hocalar var onlara neden teklif yapılmayıpda neden terime teklif ediliyor en doğru kararı sen vereceksîn imparator ama unutma biz ultraaslanlar olarak bu ikili hem milli takım hem galatasarayı calıştırmak aklımızda soru işareti bence galatasarayı baltalama gibi bir iş bu
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)