Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Şehit başkomiser

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Şehit başkomiser

Ankarada görevi başında şehit edilen başkomisere allahtan rahmet diliyorum. Böyle insanlıktan yoksun kimselere nalet olsun. Ne acıdırki bu nalet katil 3-5 sene hapishanede bakılır sonra aramıza salıverirler. Ne olacak böyle Ab yasalarınla polisin elindeki yetkileri budarsan olacağı budur.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi haberlerde izliyorum, artık bu acı haberlere dayanma gücümüz çok azaldı çok genç daha, Allah ailesine sabır versin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şimdi haberlerde izliyorum, artık bu acı haberlere dayanma gücümüz çok azaldı çok genç daha, Allah ailesine sabır versin
    bu acılara dünyanın bile gücü kalmamış bakın her gün sallanıyoruz allah sonumuzu hayırlı etsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başkomiserimize Allahtan rahmet diliyorum...

"Ne acıdırki bu nalet katil 3-5 sene hapishanede bakılır sonra aramıza salıverirler"

Her önene gelen hükümet insanlara şirin görünmek için popülist davranışlar ve işler yaparsa...her 5-10 yılda bir af çıkartırlarsa...malesef olacağı 3-5 sene yatıp çıkacak katil...

"Ne olacak böyle Ab yasalarınla polisin elindeki yetkileri budarsan olacağı budur"

Bu konu pilisin elindeki yetkilerin sınırlandırılmasıyla alakalı değil...Ab yasalarından öncede katiller 3-5 ya yatıp yada yatmadan çıkıyorlardı...Polisin görevi zanlıyı yada zanlıları tutuklayıp ifadesini alıp savcılığa sevketmektir...savcıda duruma göre ya dava acar yada açmaz...hakimlerde kanunlarda ne yazıyorsa suça göre cezayı keser...bana kalırsa sorun siyasilerde...çünkü canları sıkıldımmı zırt pırt af çıkartıyorlar ve şu anki yasalar caydırıcılık anlamında çok yetersizdir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başkomiserimize allahtan rahmet ailesine sabır diliyorum. yasaların suça teşviki bu ülkeyi suçlular cennetine çevirdi suçlu kacıyor polise bir allahın kulu yardım etmiyor. allah sonumuzu hayır eyleye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin çok üzücü bir olay..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri