Kadıköy'de hüsran: 0-3
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Arsenal, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Arsenal'in golllerini Gibbs(51'), Ramsey(64') ve Giroud(76'pen.) kaydetti.
![]()
Kadıköy'de hüsran: 0-3
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Arsenal, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Arsenal'in golllerini Gibbs(51'), Ramsey(64') ve Giroud(76'pen.) kaydetti.
![]()
Konu Editor tarafından (22-08-2013 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim ekleme
bu kadar kötü futbol oynayan bir fenerbahçe gördüm yazık deplasmanda arsenala gol yemeden 4 tane gol atmak çok zor... geçmiş olsun
Fenerbahçeye bu futbol hiç yakışmadı..Arsenal güle oynaya tur atladı...maalesef takımda tutukluk var..panik havası var...biraysel oyun var...takım oyunu yok...
çok kötü ya ihrenç bir futbol oynuyor heralde ingilterede 6 tane yeriz ..
UEFA nın karar vermesine gerek kalmadınede olsa sampiyonlar ligine kalamayacaz
Son yıllarda gördüğüm en kötü Fenerbahçe![]()
resmen saçımı başımı yoldum yaw bu kadar etkisiz bu kadadar bilinç siz oynayan takım varmıdır çok uzuldüm ben bir gs olarak bence fenerin gs dan neyi eksik eksik var orta sahada top çeviren bir eleman yok herbiri bir tarafa çekiyor takım oyunu yok vericen bunlara parayı salıcan karıya kıza aldınız parayı hak edin biraz koca kıçınızı kaldırın artık reziller....
Aziz başkan artık yeter al arkadaşlarını ve teknik heyetini Miami ye gidin ve orda kalın. Teknik Direktör seçimin artık iflas etmiştir. Bu büyük camiayı yönetme durumun da iflas etmiştir.
Yeter saçma sapan yaptığın hareketler.
Bizi bize bırak artık.
Bu büyük camiaya yakışmayan hareketler yaptın ve yapmaya devam ediyosun.
Futboldan bizi soğuttun artık yeter.
Sayende dün gece Arsenalin antrenman maçını izledim bize bu mutluluğu yaşattığın için çok teşekkürler.
Ellerini yakamızdan çekmen dileğiyle....
Bazı isimler top ayağına geldiğinde tepki görürken Meireles ve Emre Belözoğlu de oyundan çıkarken tepki gördü. Taraftarın protestosu maçın son düdüğünün çalmasına rağmen devam etti.
TAKIMLAR SEVİÇLERİ
1--BUNDA BÖYLE SEVİNİYORLAR
2--takım arkadaşları gol sevinç kutlamaya geliyor emre efendi onları kaktırıp orta alana gelip bu işareti yapıyor !
-- Yanal 1 GÜN önce ARSENAL'İ yenecek güçteyiz !Kadıköy’de istifa sloganı
--maç sonu Yanal: Dayanıklı bir takım değiliz
Saracoğlu’nu karnaval yerine çeviren taraftarlar Arsenal’in golleriyle tepkisini koydu. Protestoların odağı Yanal ve yönetim olurken stat, ‘İstifa’ tezahüratları ile yankılandı
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri