Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Fenerbahce:0-3 Arsenal (Eng) Maç sonu yorumlar buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Rihanna Kadıköy'de!

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Futbola sempatim yok,bu nedenle hangi takımın nasıl oynadığı beni fazla ilgilendirmiyor.Ama milli takımın yapısı bu kluplerden gelen sporcularla oluşuyorsa,işte ozaman nemli havada poyraza yakalanmış romatizmalı vücut gibi iliklerime kadar ürperiyorum.Ama artık her şey bitti."Keşke" lerle oyalanacak vaktimiz de yok.En iyisi konuk severliğimizi gösterdik diyelim.Başka da seçeneğimiz yok zaten!..
    usta fb liler bunu kaçırmışlar ! goller geldikçe etrafına bakmamışlar ve kaçırmışlar!

dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna'
    Fenerbahçe'yle Arsenal arasında oynanan maçta çekilen bir fotoğraf, dün gecenin en çok konuşulan karelerinden biri oldu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Fener’in ışığı erken söndü

Bazı isimler top ayağına geldiğinde tepki görürken Meireles ve Emre Belözoğlu de oyundan çıkarken tepki gördü. Taraftarın protestosu maçın son düdüğünün çalmasına rağmen devam etti.

TAKIMLAR SEVİÇLERİ

1--BUNDA BÖYLE SEVİNİYORLAR

2--takım arkadaşları gol sevinç kutlamaya geliyor emre efendi onları kaktırıp orta alana gelip bu işareti yapıyor !

-- Yanal 1 GÜN önce ARSENAL'İ yenecek güçteyiz !
    --maç sonu Yanal: Dayanıklı bir takım değiliz
    Kadıköy’de istifa sloganı

Saracoğlu’nu karnaval yerine çeviren taraftarlar Arsenal’in golleriyle tepkisini koydu. Protestoların odağı Yanal ve yönetim olurken stat, ‘İstifa’ tezahüratları ile yankılandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping yorumsuzzz..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rezillik son 5 yıla bakın takımın en iyisi hep kaledekiler.
    o kadar para verdigin adamalara bak hele kadlec denen adam adamın topculukla alakası kalmamış hele mursiciye ne demeli yaptın kayseride ne oldu elin oglu o gösterdigin kadar atacaktı 10 dak daha olsa sana ne mursiden ..gelen hep hacalar kafayı kuma sokmuş gibi ..hala çıkmış diyorki hızlı oyuna ayak uyduramadık ALLAH tan uyduramadın yoksa yanmıştık ersun efendi..bu kafayla hayatta fenerden bi şey olmaz uefa az bile veriyor .kafa degişinceye kadar

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri