Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Fenerbahce:0-3 Arsenal (Eng) Maç sonu yorumlar buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fenerbahce:0-3 Arsenal (Eng) Maç sonu yorumlar buraya

Kadıköy'de hüsran: 0-3
    UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Arsenal, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti. Arsenal'in golllerini Gibbs(51'), Ramsey(64') ve Giroud(76'pen.) kaydetti.

Konu Editor tarafından (22-08-2013 Saat 00:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Resim ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kadar kötü futbol oynayan bir fenerbahçe gördüm yazık deplasmanda arsenala gol yemeden 4 tane gol atmak çok zor... geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçeye bu futbol hiç yakışmadı..Arsenal güle oynaya tur atladı...maalesef takımda tutukluk var..panik havası var...biraysel oyun var...takım oyunu yok...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kötü ya ihrenç bir futbol oynuyor heralde ingilterede 6 tane yeriz ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FORTUNE™ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok kötü ya ihrenç bir futbol oynuyor heralde ingilterede 6 tane yeriz ..
    azize yazarmısın oda senin gibi düşünüyor olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UEFA nın karar vermesine gerek kalmadı nede olsa sampiyonlar ligine kalamayacaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Son yıllarda gördüğüm en kötü Fenerbahçe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resmen saçımı başımı yoldum yaw bu kadar etkisiz bu kadadar bilinç siz oynayan takım varmıdır çok uzuldüm ben bir gs olarak bence fenerin gs dan neyi eksik eksik var orta sahada top çeviren bir eleman yok herbiri bir tarafa çekiyor takım oyunu yok vericen bunlara parayı salıcan karıya kıza aldınız parayı hak edin biraz koca kıçınızı kaldırın artık reziller....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz başkan artık yeter al arkadaşlarını ve teknik heyetini Miami ye gidin ve orda kalın. Teknik Direktör seçimin artık iflas etmiştir. Bu büyük camiayı yönetme durumun da iflas etmiştir.
    Yeter saçma sapan yaptığın hareketler.
    Bizi bize bırak artık.
    Bu büyük camiaya yakışmayan hareketler yaptın ve yapmaya devam ediyosun.
    Futboldan bizi soğuttun artık yeter.
    Sayende dün gece Arsenalin antrenman maçını izledim bize bu mutluluğu yaşattığın için çok teşekkürler.
    Ellerini yakamızdan çekmen dileğiyle....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Futbola sempatim yok,bu nedenle hangi takımın nasıl oynadığı beni fazla ilgilendirmiyor.Ama milli takımın yapısı bu kluplerden gelen sporcularla oluşuyorsa,işte ozaman nemli havada poyraza yakalanmış romatizmalı vücut gibi iliklerime kadar ürperiyorum.Ama artık her şey bitti."Keşke" lerle oyalanacak vaktimiz de yok.En iyisi konuk severliğimizi gösterdik diyelim.Başka da seçeneğimiz yok zaten!..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri