REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: forumda sayfa açma sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart forumda sayfa açma sorunu

mrb oldukça sık olarak sayfa açma sorunu yaşıyorum konuya tıklıyorum konu,daki mesajlara ulaşamıyorum geçenlerde aliharbiye üstat aynı sorunla karşılşmış konu kilitli olduğu için yeni konu açma gereği duydum
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli üsdat bu sorun internet explorer de yaşanıyor. Diğer lerinde sorun yok. Google chorome ve mozilada sorun yok. Onları kullanmayı deneyin üsdat. Sanıırım bir sorun oluştu umarım en kısa sürede çözülür. saygı ile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kanberoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli üsdat bu sorun internet explorer de yaşanıyor. Diğer lerinde sorun yok. Google chorome ve mozilada sorun yok. Onları kullanmayı deneyin üsdat. Sanıırım bir sorun oluştu umarım en kısa sürede çözülür. saygı ile.
    üstat haklısın Google chorome ve mozilada bunlarda sorun yaşamıyorum fakat ben alışkanlıktan dolayı internet explorer kulanıyorum ilgine teşekürler umarım düzelir
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@CAFİ USTA her türlü sorun olmamasına ragmen sunucuya restart işlemi yaptım az önce belki farketmişsinizdir 5-10 dakika siteye erişim kesildi.

internet explorer ile kullanım malesefki tum sitelerde zor explorer hantal bir tarayıcı ,tüm sitelerde uyumluluk sorunu yasatıyor ve kimse kullanmıyor internet explorer ile aynı işlemi gören firefox tavsiye ederim cok daha hızlı tarayıcı isterseniz chrome veya yandex brawser kullanmalısınız .Bizim forum adına yapacak birşeyimiz malesefki yok.Ve bize gelen istatsiliklerde explorer cokaz kişi kullanıyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstadım ilginize ve aydınlatıcı bilgiye teşekürler
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart supersat form

mrb iyi günler

ben son zamanlarda formunuza girdigimde ilksayfayı acabılıyorum ikinci sayfayı
    acilmıyor neden anlamıyorun sayfa aciliyor kalıyor detayları goremıyorum saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef internet exploler ile sorun devam etmektedir. halen şimdiye kadar bazen sayfayı 2-3 kere yenilediyim olup sayfa bilgilerini görememekteyim. ama iyi kötü idare ediyorum sağlık olsun. olmasada mozilla ile işimi görüyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar forumla ilgili sayfa açma sorunu ie. sorun olup açmamaktadır, sorun kullandığımız ie. eski güncellenmemiş olmasından kaynaklanıyor. ben dün ie 10 versiyonunu kurmak istedim kuramadım, ama ie 9. kurdum dünden bu güne dek birden bir sürü sayfa açtım, sıkıntı yok bilginize arz ederim. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben İE 10 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamıyorum forumda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben İE komple kaldırdım hiçbir sorun yaşamıyorum...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri