REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Suriye için Kosova formülü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Suriye için Kosova formülü

Suriye için Kosova formülü
    26.08.2013
    ABD, Rusya ve Çin'in BM'deki vetosunu aşmak için 1999'da yaptığı gibi Güvenlik Konseyi'ni by-pass ederek Esad'a müdahale edecek. Başkan Obama, kurmaylarıyla operasyonun detaylarını görüştü

yukarıdaki haberi sabah gazetesinden aldım. abd müdahale edecekmiş. tek başına. da neden tek başına müdahale ediyor. bm milletlerde sadece çin ve rusya yokki? ırağa girip kendine göre bir ayar verip gitti. aynı ayarı suriye içinde düşünüyor herhalde. (tabi bu ayarlar hep bize zarar getirdi. nasıl kadim dost ve müttefiksek)
    haberi okuyunca acaba bu kimyasal bombalarda bu heriflerin (cia nın yada taşeronlarının) parmağı olabilirmi diye düşünmeye başladım. adamlar israil ile kanka. israilinde arz ı mevud arzusu var. ee bunun bir kısmıda suriyede. ne bileyim sabah kafa başladı teorilere.
    allah, düşmanlarımızın tüm oyunlarını başına yıkıp onları kahretsin.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kötü haber ya....inşallah asparagas bir haber çıkar. benim üzüldüyüm tek şey ülkemizin suriyenin yanında olmaması. suriyenin başına ne geldiyse bu şerefsiz dışardan gelen muhalifler yüzünden geliyor. hatay ve çevre köyleri olduğu gibi her taraf suriyeli kaynıyor. suriyede muhalifler dışında suriyeli kalmadı. allah amerikanın bin belasını versin yarın öbür gün bizim ülkemize göz diker. haydi sizde boşaltın diye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amerika İngiltere ile beraber olabilir..
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Sanmaki Zalım olanlardan Bir Gün Hesap Sorulmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri