REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: esmaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart esmaya

RABBİM HİÇBİR BABAYA BU MEKTUBU YAZDIRMASIN NE KADAR ACI BİR DUYGU VE NE KADAR BÜYÜK BİR ŞEREF Kİ İSLAM BU KIZCAĞIZIN OMUZLARINDA YÜKSELİYOR RABBİM ŞEHADETİNİ KABUL VE MÜBAREK EYLESİN BENİM GİBİLERİDE ŞEFAATİNE NAİL EYLESİN RABBİM O BABANIN YARDIMCISI VE MÜSLÜMANLARIN VEKİLİDİR ÇOK ÜZGÜNÜM DUYGULARIMI İFADE EDEMİYORUM

alıntı

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Xzqi5LYlQkw[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dünyanın her yerinde,bir iç savaş karmaşasında benzeri acılar çok yaşandı,yaşanmaya da devam ediyor.Hepsi de bir insanlık dramı.Doğudan-batıya,kuzeyden-güneye istisnasız tüm ülkelerde yaşanan acılar yürekleri dağlıyor.Ancak yabancı bir ülkenin başbakanı,böylesine bir karmaşayı yaşayan bir ülkede öldürülen bir genç kız için ilk kez ekranların karşısına geçip göz yaşı döküyor.Beni de en çok başbakanın içine düştüğü bu durum üzdü.Oysa sayın başbakan daha bir ay önce evine giderken biri sivil polis,üçü fırıncı yamağı dört kişi tarafından dövülerek öldürülürken hemen polisi aklamış ve Gezi olaylarını vatana ihanetle eş tutmuştu.Eskişehirde öldürülen üniversiteli genç için ağlamasını beklemiyorum,ama potansiyel suçlu ilan edilmesini de kabullenmiyorum...Bir toplumsal gösteride muteber ölümler için Suriyeli ya da Mısırlı mı olmak gerekiyor? Vah benim zavallı kalbim,bir türlü ayrım yapmayı beceremiyor:cümle evlat acılarına odaklanmış durumda...Allah cümle halkları kardeş kanı dökmekten kurtarsın!Ölenlere rahmet,acılı ailelere sabır ve başsağlığı dilerim.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumsuz.
    dm 500s,800 hd
    160 cm prabol,120 ve 2adet 90lik offset çanak
    hp ve lenova laptop

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuşmayayım yazmayayım diyorum dayanamıyorum. bu hassasiyetler neden bize gösterilmiyor anlamıyorum. tamam mısırda ölen genç bir kıza üzülmeyelim demiyorum, reyhanlıda kolu bacağı kopup bedeni parçalanıp ölen veya sakat kalanlar için neden gösterilmedi bu hassasiyet.

biz otuzbinin üzerinde vatandaşımızı yitirirken, brumada çeçenistanda müslümanlar katledilirken nerdelerdi bunlar. bakın üzülmeyelim demiyorum. yardım etmeyelimde demiyorum, birazda kendi içimizdekileri görelim diyorum.

bizim ülkemizde gösterilerde ölenlerde gençti. onlarında annesi babası vardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı net33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuşmayayım yazmayayım diyorum dayanamıyorum. bu hassasiyetler neden bize gösterilmiyor anlamıyorum. tamam mısırda ölen genç bir kıza üzülmeyelim demiyorum, reyhanlıda kolu bacağı kopup bedeni parçalanıp ölen veya sakat kalanlar için neden gösterilmedi bu hassasiyet.

biz otuzbinin üzerinde vatandaşımızı yitirirken, brumada çeçenistanda müslümanlar katledilirken nerdelerdi bunlar. bakın üzülmeyelim demiyorum. yardım etmeyelimde demiyorum, birazda kendi içimizdekileri görelim diyorum.

bizim ülkemizde gösterilerde ölenlerde gençti. onlarında annesi babası vardı.
    çok haklısın arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Timsah göz yaşları, başbakan kuru sıkı tabanca gibi ancak gösteriş yapıyor? israil askerleri, mavi marmarada bir çok vatandaşımızı öldürdü, bir şey yapabildimi? geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı olayların arkasında israil var dedi 1 saat sonra bu konuşmasını kaldırttı? kusura bakmayın ama ben başbakanın açıklamalarını çok komik buluyorum.
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o ADAM dertli...!!!! benim gibi buradaki değerli arkadaşlarım gibi bilgisayarın başına geçzekte sosyal medyada bir kaç nara atıp;ne kadar bu sitede zamanını ayırıp bir şeyler üretsekte bu ölenlerin yanında o kadar boşki bir düşünün derim yaşadığımız hayatı ne kadar boş geçiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O adamdan kastınız başbakan ise kusura bakmayın ama artık insanlar buna kanmıyor, dini, dili, devleti ne olursa olsun, ayrım yapmadan her insanın hayatı değerli! ekran karşısında şow yapmakla olmaz.
    Vestel UD9200 4K SMART LED TV
    ARÇELİK 32" SMART TV
    NEXT 2071HD
    NEXT 64HD
    H96 PRO PLUS ANDROİD TV BOX
    Disneyplus
    Netflix
    Tivibu Go süper paket
    Dsmart go
    Turkcel Tv+ Mini paket
    Blutv hepsiburada premium

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri