Dünyanın her yerinde,bir iç savaş karmaşasında benzeri acılar çok yaşandı,yaşanmaya da devam ediyor.Hepsi de bir insanlık dramı.Doğudan-batıya,kuzeyden-güneye istisnasız tüm ülkelerde yaşanan acılar yürekleri dağlıyor.Ancak yabancı bir ülkenin başbakanı,böylesine bir karmaşayı yaşayan bir ülkede öldürülen bir genç kız için ilk kez ekranların karşısına geçip göz yaşı döküyor.Beni de en çok başbakanın içine düştüğü bu durum üzdü.Oysa sayın başbakan daha bir ay önce evine giderken biri sivil polis,üçü fırıncı yamağı dört kişi tarafından dövülerek öldürülürken hemen polisi aklamış ve Gezi olaylarını vatana ihanetle eş tutmuştu.Eskişehirde öldürülen üniversiteli genç için ağlamasını beklemiyorum,ama potansiyel suçlu ilan edilmesini de kabullenmiyorum...Bir toplumsal gösteride muteber ölümler için Suriyeli ya da Mısırlı mı olmak gerekiyor? Vah benim zavallı kalbim,bir türlü ayrım yapmayı beceremiyor:cümle evlat acılarına odaklanmış durumda...Allah cümle halkları kardeş kanı dökmekten kurtarsın!Ölenlere rahmet,acılı ailelere sabır ve başsağlığı dilerim.:49:

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri