Türkiye Millî Futbol Takýmý, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'yi uluslararasý turnuva ve maçlarda temsîl eden futbol takýmýdýr. Dünya Kupasý'na Türkiye 1950, 1954 ve 2002 olmak üzere 3 defa hak kazanmýþtýr. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'na finansal sorunlar yüzünden katýlamamýþtýr. Türk Millî Takýmý ulusal karþýlaþmalara Avrupa elemelerinden katýlmaktadýr. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yönetiminde aldýðý üçüncülük, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yönetiminde Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de aldýðý üçüncülük tarihindeki en büyük baþarýlarýdýr ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yönetiminde gençleþtirilmiþ kadrosuyla Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nda da üçüncülüðü vardýr. Tarihinde 2 kez Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'na katýlma baþarýsý göstermiþtir ... Takýmlarýmýza Bakarsak Galatasarayýn 2000 yýlýnda kazandýðý UEFA ve SuperKupa Haricinde takýmlarýmýzýn Avrupada baþarýsý Yoktur ... Sonuc olarak Aslýnda Bizi Yönetenler Biz Kendi Kendimizi Baþarýsýzlýga Sürüklüyoruz Bugun A milli Takýmýmýzýn Baþýna Daha Önce Baþarý Göstermiþ oLan Parmakla Gösterip 2 3 Gecmicek Teknik Direktörler Haricinde Baþka Teknik Direktörümüz Yoktur ! Peki Sebeb ? üLkemizde futboldan Anlayan Futbolcudan anlayan Sistemden Anlayan Hic mi Kimse Yok ? Neden Ne için Hala Ayný Teknik Direktörlerle Dön Dolaþ Ayný yere GeLiyoruz ? Fatih Terim Baþarýsýz oLursa Galatasaray Þampiyonlar Liginde Gruplarda Sýfýr Puan Cekerse Bunun Sorumlugunu Kim üStüne Alacak ? Tff ve Tff Baþkanýný Ben üLke Futbolunu Seven Fanatik Bir Taraftar olarak Burdan iStifaya Davet Ediyorum ! Ben Artýk miLLi Takýmýn Baþýnda Yeni Yüzler Yeni Baþarýlar Görmek iStiyorum ! Biz Aslýnda Kendi Kendimizi Çökertiyoruz Ne zaman Baþarý oLsa Birileri Buna Çomak Sokmaya kaLkýyor Be Arkadaþ ...

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

:49:Baþkan Demirören: "Hocamýz para kabul etmiyor" diyor daaa !

Yer imleri