REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türk FutboLu Çöküşte ... DemirÖren İstifa !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Türk FutboLu Çöküşte ... DemirÖren İstifa !

Türkiye Millî Futbol Takımı, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yi uluslararası turnuva ve maçlarda temsîl eden futbol takımıdır. Dünya Kupası'na Türkiye 1950, 1954 ve 2002 olmak üzere 3 defa hak kazanmıştır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'na finansal sorunlar yüzünden katılamamıştır. Türk Millî Takımı ulusal karşılaşmalara Avrupa elemelerinden katılmaktadır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yönetiminde aldığı üçüncülük, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yönetiminde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de aldığı üçüncülük tarihindeki en büyük başarılarıdır ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yönetiminde gençleştirilmiş kadrosuyla Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nda da üçüncülüğü vardır. Tarihinde 2 kez Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'na katılma başarısı göstermiştir ... Takımlarımıza Bakarsak Galatasarayın 2000 yılında kazandığı UEFA ve SuperKupa Haricinde takımlarımızın Avrupada başarısı Yoktur ... Sonuc olarak Aslında Bizi Yönetenler Biz Kendi Kendimizi Başarısızlıga Sürüklüyoruz Bugun A milli Takımımızın Başına Daha Önce Başarı Göstermiş oLan Parmakla Gösterip 2 3 Gecmicek Teknik Direktörler Haricinde Başka Teknik Direktörümüz Yoktur ! Peki Sebeb ? üLkemizde futboldan Anlayan Futbolcudan anlayan Sistemden Anlayan Hic mi Kimse Yok ? Neden Ne için Hala Aynı Teknik Direktörlerle Dön Dolaş Aynı yere GeLiyoruz ? Fatih Terim Başarısız oLursa Galatasaray Şampiyonlar Liginde Gruplarda Sıfır Puan Cekerse Bunun Sorumlugunu Kim üStüne Alacak ? Tff ve Tff Başkanını Ben üLke Futbolunu Seven Fanatik Bir Taraftar olarak Burdan iStifaya Davet Ediyorum ! Ben Artık miLLi Takımın Başında Yeni Yüzler Yeni Başarılar Görmek iStiyorum ! Biz Aslında Kendi Kendimizi Çökertiyoruz Ne zaman Başarı oLsa Birileri Buna Çomak Sokmaya kaLkıyor Be Arkadaş ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşeyden önce futbolu yönetenler değişmeli. futbolu futboldan anlamayanlar yönettikleri için bu durumlara düşüyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping TFF da çarpık bir düzen !

Trabzonspor ve Beşiktaşın Maçları var

aynı saat te

TFF de imza töreni var

sanki fatih hoca kaçıyor !! niye aynı saate bu TÖREN !!!

ACABA tff KURTAR MAK

FATİH hoca :49:Başkan Demirören: "Hocamız para kabul etmiyor" diyor daaa !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sadece Türk futbolu mu çöküşte? Bence Türk sporu çöküşte. Son yapılan Dünya Atletizm Şampiyonasında bırakın 1 madalya bile almayı sporcularımız final müsabakarında bile yarışamadı. Üstüne üstlük her dalda doping skandalları cereyan ediyor. Ama spor bakanı hala koltuğunda.

Futbolda ise milli takımın başına Fatih Terim'in getirilmesini anlayamıyorum. Tonla teknik direktör var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim İsyanımızda Bu Yüzden Arkadaşım 1 2 Teknik Direktör Haricinde MiLLi Takımın başına Gececek Biri Yok Artık Yeni Yüzler Yeni Başarılar Lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi bu 4 maçı anladım. bu 4 maçtan sonra yeni projerlerle yeni bir isim getirilmeli milli takımın başına.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fatih hocanın Gs ile sözleşmesi mayıs sonunda bitiyor.Gs yönetimi son günü bekler şimdiden sözleşme tazelemezse Fatih Terim yoluna TFF den devam eder.
    Zaten sayın Aysal çalışmak istiyorum hocamla diyor filan ama arada bir soğukluk var bu hissediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping YARDIMCISI HAMZAOĞLU!

YARDIMCISI HAMZAOĞLU!

Yeni yardımcısının 1991-95 yılları arasında G.Saray'da top koşturan Hamzaoğlu olduğunu belirten Terim sözlerine şöyle devam etti;

"Milli Takım'daki yardımcım Hamza Hamzaoğlu olacak. Aynen benim gibi Akhisar Belediyespor'u çalıştırmaya devam edecek."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fatih hocanın Gs ile sözleşmesi mayıs sonunda bitiyor.Gs yönetimi son günü bekler şimdiden sözleşme tazelemezse Fatih Terim yoluna TFF den devam eder.
    Zaten sayın Aysal çalışmak istiyorum hocamla diyor filan ama arada bir soğukluk var bu hissediliyor.
    abi yeni fatih terimlerin çıkması yetişmesi için milli takımda fırsat vermeleri şart.
    ben gs nin yerinde olsam hiçbir dedikoduya mahal vermeden sözleşmeyi yenilerim, taki avrupada bir kupa gelinceye kadar. ondan sonra arkadan gelenlere bırakırım. hasan, ümit , tugay vs.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belkide milli ruhu hamza oğluna aşılayıp cekilir imparator durduk yerde hamza oğlunu boşuna getirmez vardır imparatorun bir bildiği hamzada o yeteneği gördükü onu yardımcı şecti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri