Türkiye Millî Futbol Takımı, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'yi uluslararası turnuva ve maçlarda temsîl eden futbol takımıdır. Dünya Kupası'na Türkiye 1950, 1954 ve 2002 olmak üzere 3 defa hak kazanmıştır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'na finansal sorunlar yüzünden katılamamıştır. Türk Millî Takımı ulusal karşılaşmalara Avrupa elemelerinden katılmaktadır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yönetiminde aldığı üçüncülük, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yönetiminde Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'de aldığı üçüncülük tarihindeki en büyük başarılarıdır ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yönetiminde gençleştirilmiş kadrosuyla Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'nda da üçüncülüğü vardır. Tarihinde 2 kez Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'na katılma başarısı göstermiştir ... Takımlarımıza Bakarsak Galatasarayın 2000 yılında kazandığı UEFA ve SuperKupa Haricinde takımlarımızın Avrupada başarısı Yoktur ... Sonuc olarak Aslında Bizi Yönetenler Biz Kendi Kendimizi Başarısızlıga Sürüklüyoruz Bugun A milli Takımımızın Başına Daha Önce Başarı Göstermiş oLan Parmakla Gösterip 2 3 Gecmicek Teknik Direktörler Haricinde Başka Teknik Direktörümüz Yoktur ! Peki Sebeb ? üLkemizde futboldan Anlayan Futbolcudan anlayan Sistemden Anlayan Hic mi Kimse Yok ? Neden Ne için Hala Aynı Teknik Direktörlerle Dön Dolaş Aynı yere GeLiyoruz ? Fatih Terim Başarısız oLursa Galatasaray Şampiyonlar Liginde Gruplarda Sıfır Puan Cekerse Bunun Sorumlugunu Kim üStüne Alacak ? Tff ve Tff Başkanını Ben üLke Futbolunu Seven Fanatik Bir Taraftar olarak Burdan iStifaya Davet Ediyorum ! Ben Artık miLLi Takımın Başında Yeni Yüzler Yeni Başarılar Görmek iStiyorum ! Biz Aslında Kendi Kendimizi Çökertiyoruz Ne zaman Başarı oLsa Birileri Buna Çomak Sokmaya kaLkıyor Be Arkadaş ...
Yer imleri