Fatih Terim Milli Takým'daki yardýmcýsýnýn Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoðlu'nun olacaðýný açýkladý.
Milli Takýmý'n baþýna geçen Fatih Terim basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtladý.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Ay-yýldýzý takýmýn yeni patronu oldukdan sonra açýklamalarda bulundu. Görev ve sorumluluktan hiçbir zaman kaçmadýðýnýn altýný çizen Terim þunlarý söyledi;
"VERDÝÐÝM SÖZDE SAPMA OLMAZ"
"Bazý konularý bende okuyor ve izliyorum. Özellikle futbol kamuoyunun bu konudaki hassasiyeti çok normal. Galatasaray taraftarýna ben bir söz verdim. Bu sözde bir sapma kesinlikle olamaz. Galatasaray benim ailemdir. Aileyi terk etmek olmaz. Eleþtirileri okuyorum, doðru diyenler yanlýþ diyenler olacaktýr. Adaletli, disiplinli çalýþacaðýz. Aslolan Galatasaray, var olan Türkiye'dir. Ben sözleþme konusunda geçmiþte ne dediysem, o konuda ufak bir þaþma yoktur. Dediðim gibi burasý yuvamdýr. Sözlerimi her zaman tuttum."
"YARDIMCIM HAMZA HAMZAOÐLU"
Milli Takým'a geldikten sonra Fatih Terim'in yardýmcýsýnýn kim olacaðý merak edilirken tecrübeli çalýþtýrcý bu ismi açýklýða kavuþturdu. Tecrübeli teknik adam, "Aslolan Galatasaray dedik, teferrüatlar bizim yolumuzu kapatmaz. Yardýmcýmýz Hamza Hamzaoðlu olacak. Akhisar teknik direktörü. Önce ben konuþtum, daha sonra da sayýn Akhisar Baþkaný ile görüþtük. Aynen benim gibi Akhisar'ý çalýþtýrmaya devam ederek Hamza Hamzaoðlu ile birlikte çalýþacaðýz. Sabitleri de ilerleyen günlerde açýklayacaðýz" dedi.
"RÝSK ALMAKTAN KORKMADIK"
Mayýs ayýna kadar kadar milli takýmda bedelsiz çalýþacaðýný yineleyen Terim, kendisini eleþtirenlere sert çýktý ve "Benim fotoðrafýmý koyup, altýnda yorum yapmak, haber yazmak adaletli deðil. Milli takýmýmýzýn iyi olmasý için elimden gelen her þeyi yapacaðým. Herkes rahat olsun. Biz çalýþmaktan korkmadýk, risk almaktan da korkmadýk" dedi.
reklam
"BAÞKA ÝSÝMLER DE TAKIMDAN AYRILABÝLÝR"
Tecrübeli çalýþtýrýcý, sarý-kýrmýzýlý takýmdan ayrýlarak Ýngiltere'ye geri dönen Johan Elmander için; "Kulübümüzün Elmander'e bir vefa göstermesi lazým. Onu da hep beraber yolcu edeceðiz" ifadelerini kullandý. Terim öte yandan Ýsveçli golcünün dýþýnda baþka isimlerin takýmdan ayrýlabileceðini söyledi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri