REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bursaspor 1–1 Galatasaray Maç Sonucu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Bursaspor 1–1 Galatasaray Maç Sonucu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Spor Toto Süper Lig'e Gaziantepspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, Bursa deplasmanında 6 senelik şanssızlığını sonlandırmak istiyor. Lige yenilgiyle başlayan Bursa'ya 3 puan parolasıyla giden Cim Bom, 6 yıl sonra zorlu deplasmanda taraftarını mutlu etmenin amacında.

Sarı-kırmızılıların Bursaspor karşısına geçtiğimiz haftaki kadronun aynısıyla çıkması bekleniyor. Ancak son idmanda baldırına darbe alan Semih Kaya'nın oynaması belirsiz. Genç oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.

Sarı sırmızılılarda, Gaziantepspor maçında yabancı kontenjani nedeniyle Dany, Albert Riera ve Nordin Amrabat kadro dışında kalmıştı. Fatih Terim yine aynı isimleri İstanbul'da bıraktı. Dany ve Riera henüz resmi hiçbir maçta kadroya giremedi.

BURSASPOR-GALATASARAY

STAT: Atatürk
    SAAT: 21.45
    HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
    YAYIN: Lig Lig TV

BURSASPOR: Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Tuncay, Şamil, Belluschi, Ferhat, Batalla, Pinto
    TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih (Gökhan) Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak
    TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
    Konu Baldemir tarafından (25-08-2013 Saat 19:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İyi oynayan kazansın
    Bakalım Daum ne yapacak
    Sonucu sabırsızlıkla beklediğim bir maç olacak.
    Ama izleyemeyeceğim o başka : (

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İyi oynayan kazansın
    Bakalım Daum ne yapacak
    Sonucu sabırsızlıkla beklediğim bir maç olacak.
    Ama izleyemeyeceğim o başka : (
    Biz buraya yorumları yazarız iş dönüşü okursunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biz buraya yorumları yazarız iş dönüşü okursunuz
    Üstad ne demek istediğini pek anlamadım.
    İş dönüşü okursun diyorsunda bugün pazar tatil
    Evde Lig'tv olmadığı için yazdım
    Yoksa çok önemli bir maç benim için.
    Burdan takip ederim artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mert383 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstad ne demek istediğini pek anlamadım.
    İş dönüşü okursun diyorsunda bugün pazar tatil
    Evde Lig'tv olmadığı için yazdım
    Yoksa çok önemli bir maç benim için.
    Burdan takip ederim artık.
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Maçı dakika dakika buraya yazıcam maçı izlemiş gibi olursunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Maçı dakika dakika buraya yazıcam maçı izlemiş gibi olursunuz
    ben hem maçı baksam hemde yorumları okusam nasıl olur ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galatasaraya başarılar dilerim aslanlar bu maçı alırlar diyorum ben

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bursaspor'a Karşı Siyah Formamızla Sahadayız
    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Lig'in ikinci haftasında Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı maça siyah formayla çıkacak. Takımımız, siyah formasını siyah şort ve siyah konçla tamamlayacak. Kalecimiz ise mor formayla sahada olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Lige Gaziantepspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, Bursa'ya da 3 puan parolasıyla gitti. Cim Bom, 6 yıldır Bursa deplasmanındaki şanssızlığa bu akşam son vermeye kararlı.

Galatasaray için bu mücadelenin kazanılması, sadece 3 puan anlamına gelmiyor. Fatih Terim'in milli takımın başına geçmesiyle sonuçlanan süreçte, Galatasaray'ın çok zarar gördüğü, takım içerisinde kriz yaşandığı iddiaları gündeme gelmişti.

Fatih Terim de öğrencilerinden, ''Sizden Bursa'da sadece kazanmanızı istemiyorum. Çok iyi futbolla kazanmanızı istiyorum. Böylece her şeyin yolunda olduğunu herkese göstereceğiz'' demişti. Futbocular da sahaya bu direktifleri ispatlamak için çıkacak.

SEMİH'İN DURUMU BELİRSİZ

Sarı-Kırmızılılar'ın Bursaspor karşısına geçtiğimiz haftaki kadronun aynısıyla çıkması bekleniyor. Ancak son idmanda baldırına darbe alan Semih Kaya'nın oynaması ise belirsiz. Genç yıldızın durumu maç saatinde belli olacak. Semih'in oynamaması halinde Gökhan Zan görev yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

BURSASPOR: Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Tuncay, Şamil, Belluschi, Ferhat ,Batalla, Pinto
    Teknik Direktör: Christoph Daum

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih(Gökhan), Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak
    Teknik Direktör: Fatih Terim

HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
    STAT: Bursa Atatürk
    YAYIN: Lig TV
    SAAT: 21.45

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri