Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bursaspor 1–1 Galatasaray Maç Sonucu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Bursaspor 1–1 Galatasaray Maç Sonucu

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Spor Toto Süper Lig'e Gaziantepspor galibiyetiyle baþlayan Galatasaray, Bursa deplasmanýnda 6 senelik þanssýzlýðýný sonlandýrmak istiyor. Lige yenilgiyle baþlayan Bursa'ya 3 puan parolasýyla giden Cim Bom, 6 yýl sonra zorlu deplasmanda taraftarýný mutlu etmenin amacýnda.

Sarý-kýrmýzýlýlarýn Bursaspor karþýsýna geçtiðimiz haftaki kadronun aynýsýyla çýkmasý bekleniyor. Ancak son idmanda baldýrýna darbe alan Semih Kaya'nýn oynamasý belirsiz. Genç oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.

Sarý sýrmýzýlýlarda, Gaziantepspor maçýnda yabancý kontenjani nedeniyle Dany, Albert Riera ve Nordin Amrabat kadro dýþýnda kalmýþtý. Fatih Terim yine ayný isimleri Ýstanbul'da býraktý. Dany ve Riera henüz resmi hiçbir maçta kadroya giremedi.

BURSASPOR-GALATASARAY

STAT: Atatürk
    SAAT: 21.45
    HAKEM: Mustafa Kamil Abitoðlu
    YAYIN: Lig Lig TV

BURSASPOR: Frey, Þener, Serdar, Civelli, Taiwo, Tuncay, Þamil, Belluschi, Ferhat, Batalla, Pinto
    TEKNÝK DÝREKTÖR: Christoph Daum

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih (Gökhan) Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak
    TEKNÝK DÝREKTÖR: Fatih Terim
    Konu Baldemir tarafýndan (25-08-2013 Saat 20:01 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýyi oynayan kazansýn
    Bakalým Daum ne yapacak
    Sonucu sabýrsýzlýkla beklediðim bir maç olacak.
    Ama izleyemeyeceðim o baþka : (

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýyi oynayan kazansýn
    Bakalým Daum ne yapacak
    Sonucu sabýrsýzlýkla beklediðim bir maç olacak.
    Ama izleyemeyeceðim o baþka : (
    Biz buraya yorumlarý yazarýz iþ dönüþü okursunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Baldemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Biz buraya yorumlarý yazarýz iþ dönüþü okursunuz
    Üstad ne demek istediðini pek anlamadým.
    Ýþ dönüþü okursun diyorsunda bugün pazar tatil
    Evde Lig'tv olmadýðý için yazdým
    Yoksa çok önemli bir maç benim için.
    Burdan takip ederim artýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mert383 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Üstad ne demek istediðini pek anlamadým.
    Ýþ dönüþü okursun diyorsunda bugün pazar tatil
    Evde Lig'tv olmadýðý için yazdým
    Yoksa çok önemli bir maç benim için.
    Burdan takip ederim artýk.
    :45::45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

Maçý dakika dakika buraya yazýcam maçý izlemiþ gibi olursunuz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

galatasaraya baþarýlar dilerim aslanlar bu maçý alýrlar diyorum ben

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Maçý dakika dakika buraya yazýcam maçý izlemiþ gibi olursunuz
    ben hem maçý baksam hemde yorumlarý okusam nasýl olur ustad

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bursaspor'a Karþý Siyah Formamýzla Sahadayýz
    Galatasaray Profesyonel Futbol A Takýmý, Süper Lig'in ikinci haftasýnda Bursaspor ile Bursa Atatürk Stadý'nda oynayacaðý maça siyah formayla çýkacak. Takýmýmýz, siyah formasýný siyah þort ve siyah konçla tamamlayacak. Kalecimiz ise mor formayla sahada olacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha

Lige Gaziantepspor galibiyetiyle baþlayan Galatasaray, Bursa'ya da 3 puan parolasýyla gitti. Cim Bom, 6 yýldýr Bursa deplasmanýndaki þanssýzlýða bu akþam son vermeye kararlý.

Galatasaray için bu mücadelenin kazanýlmasý, sadece 3 puan anlamýna gelmiyor. Fatih Terim'in milli takýmýn baþýna geçmesiyle sonuçlanan süreçte, Galatasaray'ýn çok zarar gördüðü, takým içerisinde kriz yaþandýðý iddialarý gündeme gelmiþti.

Fatih Terim de öðrencilerinden, ''Sizden Bursa'da sadece kazanmanýzý istemiyorum. Çok iyi futbolla kazanmanýzý istiyorum. Böylece her þeyin yolunda olduðunu herkese göstereceðiz'' demiþti. Futbocular da sahaya bu direktifleri ispatlamak için çýkacak.

SEMÝH'ÝN DURUMU BELÝRSÝZ

Sarý-Kýrmýzýlýlar'ýn Bursaspor karþýsýna geçtiðimiz haftaki kadronun aynýsýyla çýkmasý bekleniyor. Ancak son idmanda baldýrýna darbe alan Semih Kaya'nýn oynamasý ise belirsiz. Genç yýldýzýn durumu maç saatinde belli olacak. Semih'in oynamamasý halinde Gökhan Zan görev yapacak.

MUHTEMEL 11'LER

BURSASPOR: Frey, Þener, Serdar, Civelli, Taiwo, Tuncay, Þamil, Belluschi, Ferhat ,Batalla, Pinto
    Teknik Direktör: Christoph Daum

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih(Gökhan), Hakan, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak
    Teknik Direktör: Fatih Terim

HAKEM: Mustafa Kamil Abitoðlu
    STAT: Bursa Atatürk
    YAYIN: Lig TV
    SAAT: 21.45

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri