Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: dreambox ta *** dosyası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox ta *** dosyası

Merhabalar
    Çeşitli forumlarda ustalara sordum.
    - “Ben bilgisayarcıyım. Uydu alacağım. Televizyon pek seyretmem. Amacım sağıyla soluyla uğraşayım kanalları kırayım, yani akşamları meşgale olsun. Hanımda ara sıra dizilerini seyretsin. Ne alayım?”
    Çoğu dreambox al dedi. Bende Internetten Dreambox dm500s aldım ve 4 gündür sabahlıyorum Hadi hayırlısı
    Neyse soruma geceyim; disscovery kanalı seyretmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz. Bir de burada *** dosyaları veriliyor. Bunları nereye koyacağım? Ve sonrasındaki işlem nedir.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atarcam Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar
    Çeşitli forumlarda ustalara sordum.
    - “Ben bilgisayarcıyım. Uydu alacağım. Televizyon pek seyretmem. Amacım sağıyla soluyla uğraşayım kanalları kırayım, yani akşamları meşgale olsun. Hanımda ara sıra dizilerini seyretsin. Ne alayım?”
    Çoğu dreambox al dedi. Bende Internetten Dreambox dm500s aldım ve 4 gündür sabahlıyorum Hadi hayırlısı
    Neyse soruma geceyim; disscovery kanalı seyretmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz. Bir de burada *** dosyaları veriliyor. Bunları nereye koyacağım? Ve sonrasındaki işlem nedir.?
    Konuya baktım .Bakanda yazan olmadı demeyin diye.Dream box cihazdan anlayan arkadaşımız varsa size yardımcı olacaktır.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biss olan için soruyorsan önce fbiss emusunu bulup cihaza yükleyeceksin.Sonrada biss keylerini var/keys içine atacaksın.Mavi panelden fbiss seçip izleyebilirsin.

Diğer yabancı ********* leri ancak cardsharing ile izleyebilirsin.Zaten dreambox aldıysan birde server bulman lazım.O zaman birşeyle uğraşmazsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar,
    serveri nasıl bulabilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnternette bulabilirsin.Veya bulunduğun yerde uydu işi yapanlara sor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri