Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Turan Ordusu Kuruldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yildo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    guzel bir olusum fakat amarikanin verdigi askeri araç gereçlerle bu is yurumez kendi uçagimizi kendimiz yapmadikça hep bagimli kalmak zorunda olunur hayirlisi olsunallah mançup etmesin
    aynen katılıyorum. birleşmelerine çok sevindim...ama kendi araç gereçlerimizi yapmazsak çok kan dökülür, olası bir savaşı kazansak bile. hayırlı uğurlu olsun. rahmetli erbakan d8 ler için yırtınmıştı, nasip olmadı. bari bu inşallah sekteye uğramaz.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

islam ordusu degildir...türk ordusudur.....turk ordusudaabiki muslumandır..karıstırmıyalım...islam ordusu dediginde araplarda isin icine giriyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teknolojide dışarıya bağımlılığımızı halletmedikçe,bu yapılanların hiç bir anlamı yok.En acili yerli üretim uçak,silah,yazılımdır..!!
    Gerisi zaten fazlasıyla mevcut.
    Arapları lütfen araya eklemeyelim,onlar kendi aralarında bile anlaşamazken bize ne faydası olacak.??
    İslam dünyaya hakim olacaksa,ki kitabımızda böyle yazıyor,bunu araplar yapamaz bunun farkındayız.!!Ancak bizim sayemizde olacak.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri