Dün cep telefonuma bir mesaj geldi;...........no'lu cihaz klonlu listesinde olduğu için 15.09.2013 de kullanım dışı bırakılacaltır,Hattınız açık kalacaltır. 4440532.
Böylelikle tam beş yıldır kullanmakta olduğum Yurt içinden bir mağazadan alınan faturalı telefonum bir anda klonluya dönüşü verdi.Bu nasıl güvenlik anlamadım.Bir cihazın klonlu olduğu ancak 5 yılda mı fark edildi?Şimdi bana 115 Tl. ödersen cihazın kaydı yapılacak deniyor..Bu cihazı bu parayı veripte kayıt yenileteceğime başka bir GSM şirketinden yeni bir hat alır,onunla devam ederim.Dahası ailede 6 adet telefon Türcell'e ait.Onları da güvenlikli olduğuna inandığım başka bir GSM şirketine taşımak istiyorum.Beş yıldır kullandığım telefonum nasıl oldu da bir anda klonluya dönüştü?Parayı ödersem,klonlu olmaktan çıkıyor mu?Bunun adı güvenlik mi,güvenli soygun mu?
Sayın Burak Sevilengül lütfen bu konuya açıklık getirsin!Klonlu olduğu söylenen benim telefonum hangi yıl üretime ve kullanıma açılmış olan telefonun kopyasıdır? Eğer benim telefonum kopya ise,kullanıma açılınca ilk bir ay içinde neden bana bildirilmedi?O zaman hiç değilse aldığımız yere iade etme şansımız vardı.Bu konuyu kendilerine bir mektupla ileteceğim.Onlar bir çare bulmayacaksa,ben 6 adet hattımla bir başika GSM nin kapısını çalacağım.Dostlarında bilginde olsun,onlara da her an böyle bie mesaj gelebilir!....:46::46::46:
Yer imleri