Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: G.Saray'da Aysal - Terim krizi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping G.Saray'da Aysal - Terim krizi

Gençlik ve Spor Bakaný Suat Kýlýç
    "Türkiye Futbol Federasyonu, Fatih Terim'e teklifini götürdü. 2 saate yakýn bir görüþme yaptýlar. Ben dün gece Twitter'de sordum. Fatih Terim, Þenol Güneþ, Mustafa Denizli, Mircea Lucescu ve Yýlmaz Vural isimleri geçti Twitter'da. Ben Fatih Terim'in bu görevi baþarýyla yapacaðýný düþünüyorum. Milli Takým en büyük baþarýlarýna yerli hocayla ulaþtý. Fatih Terim kulübüyle bir görüþme yapacak. Terim, Demirören ile anlaþýrsa, kulübü de onay verirse süreç iþler. Fatih Terim hem Galatasaray'ý hem de Milli Takým'ý ayný anda çalýþtýrabilecek bir isim."

Futbol Federasyonu Baþkaný Yýldýrým Demirören'in Terim'in milli takýmýn baþýna getirilmesi konusunda kolaylýk göstermesi için yardým istediði Galatasaray baþkaný Ünal Aysal'ýn da Demirören'e þu yanýtlarý verdiði öðrenildi:

"Gerekirse ocak ayý için yardýmcý olabilirim ve Terim'i býrakabilirim. Bana biraz zaman taný"

Ýkili arasýnda yaþanan bu diyaloðu bu sabah Yýldýrým Demirören'le gerçekleþtirdiði görüþmede öðrenen Fatih Terim'in ise bu diyalogdan bir hayli rahatsýz olduðu öðrenilirken Galatasaray'da da büyük bir kriz baþ gösterdi. Yaþanan bu geliþmelerin ardýndan Terim'le Aysal arasýnda iplerin tamamen kopmasý ihtimali de sarý kýrmýzýlý camiada büyük tedirginlik yarattý.
    Konu zeký62 tarafýndan (21-08-2013 Saat 12:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Fatih Terim, Demirören'le görüþtü

Fatih Terim, Revna Demirören tarafýndan karþýlarken görüntülendi.

Fatih Terim'in görüþmeye Florya Tesis Müdürü Fahri Yýlmaz ile birlikte geldi. Görüþmede ayrýca TFF Baþkanvekilleri Ufuk Özerten ve Servet Yardýmcý ile Göksel Gümüþdað da yer aldý.

Fatih Terim þu sözleri sarfetti:

“Burada daha iþim bitmedi. 4. yýldýzý almak istiyorum. Ayrýlmayý da hiç düþünmüyorum. Benim G.Saray’a bir sözüm var. G.Saray’da kalacaðým”

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yýldýrým demirören saðolsun gs yi karýþtýrmaya çalýþýyor. fatih terimin yerinde olsam demirören e güvenmem. baþarýsý baltalamak için uðraþýyor. daha da büyümesini engellemek için gaz veriyor. umarým fatih hoca böyle bir hataya düþmez.
    4 maç için yardým etmesi geçici görev almasý problem oluþturmaz ama uzun süreli anlaþmada bu federasyona güvenmem.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vaybe terim sende bunlarýn yalanlarýyla iþini baltalamak isteyenlere pirim veriyorsun hele sana bu demir ören zamanýnda verilen cezayý unuttunmu bizler unutmadýk benim için önce galatasaray demeni beklerdik biz galatasaraylýlar için en doðru yanýt bu olmasý lazýmdý ama imparator unutma senin arkanda herzaman biz taraftarlar dimdik ayakta durduk seninde bu seyircilerin veda ga`latasaray taraftarýnýn sesine kulak ver ve bu teklifi yapanlara nazik bir üslup ile tesekür et yeter çünkü biz taraftarlarýn senden en b¨öyük isteði nasýl UEFA.þappiyonu olduysam süper kupayý bu ül***e gerirdíysen tek isteðimiz ÞAMPÝYONLAR LÝGÝ KUPASINI GETÝRMEN. çünkü bu oyunlar senin basarýlarýný gs.de engellemek için yapýlýyor biz taraftarlarca ben. yokum de bu olayý bitir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu konuyu kriz yapmanýn ne gereði var. Görende sanki yabancý bir takýma yada rakip bir takýma gidiyor..

A Milli takýmýmýz için faydalý olacaksa bu görevi mutlaka kabul edecektir.
    ik ada
    Galatasaraylý taraftarýn tepkisi abes burada söz edilen Türkiye milli takýmýdýr. her futbolcu her teknik direktör için önceliði olmasý gerekir..

Sosyal medyada boþ boþ kiþilerin ve saðduyusu olmayanlarýn yaptýðý spekilasyonlar sadece ortalýk karýþtýrýr.

Sonuç olarak Galatasarayýn kadrosu þu an baþýnda hangi teknik direktör olursa olsun baþarýlara ulaþabilecek bir kadro önemli olanda budur. bence Fatih terimin hem Galatasaray hemde A milli takýmý çalýþtýrmasý çok iyi bir seçim olur.

Ayrýca A milli takýmýný çalýþtýracak diðer teknik adamlarýnda bence ligte takým çalýþtýrmalarý gerekiyor her zaman futbolun içinde olmalarý bence A milli takým için daha yararlý olacaktýr.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Takýmýmýzýn yaptýðý resmi açýklamada da görüldüðü üzere takýmýmýzda herhangi bir kriz söz konusu deðildir. Bu tarz haberlerin maksatlý olduðu apaçýk ortada. Moderatörlerden konunun kapatýlmasýný istirham ediyorum.
    Saygýlarýmla..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Florya'da kritik zirve!

Alýntý marek16 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Takýmýmýzýn yaptýðý resmi açýklamada da görüldüðü üzere takýmýmýzda herhangi bir kriz söz konusu deðildir. Bu tarz haberlerin maksatlý olduðu apaçýk ortada. Moderatörlerden konunun kapatýlmasýný istirham ediyorum.
    Saygýlarýmla..

kardeþ bekle ve gör ;

Dün Türkiye Futbol Federasyonu Baþkaný Yýldýrým Demirören'le bir görüþme yapan Fatih Terim,

bugün de Galatasaray baþkaný Ünal Aysal'la bir görüþme yapýyor. Ýkili arasýnda saat 10:00 sularýna baþlayan ve Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleþen görüþmenin ardýndan Terim'in Milli Takým'ýn baþýna geçip geçmeyeceðinin de netlik kazanmasý bekleniyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu konuyu kriz yapmanýn ne gereði var. Görende sanki yabancý bir takýma yada rakip bir takýma gidiyor..

A Milli takýmýmýz için faydalý olacaksa bu görevi mutlaka kabul edecektir.
    ik ada
    Galatasaraylý taraftarýn tepkisi abes burada söz edilen Türkiye milli takýmýdýr. her futbolcu her teknik direktör için önceliði olmasý gerekir..

Sosyal medyada boþ boþ kiþilerin ve saðduyusu olmayanlarýn yaptýðý spekilasyonlar sadece ortalýk karýþtýrýr.

Sonuç olarak Galatasarayýn kadrosu þu an baþýnda hangi teknik direktör olursa olsun baþarýlara ulaþabilecek bir kadro önemli olanda budur. bence Fatih terimin hem Galatasaray hemde A milli takýmý çalýþtýrmasý çok iyi bir seçim olur.

Ayrýca A milli takýmýný çalýþtýracak diðer teknik adamlarýnda bence ligte takým çalýþtýrmalarý gerekiyor her zaman futbolun içinde olmalarý bence A milli takým için daha yararlý olacaktýr.

usta ; Demirören nin Milli takýmý Kurtarma takdiði bu ,ama GS yazýk olur yeni bir hoca yeni taktik Fb bu haldeyken bu iþ fenerbahçeye ekmeðine yað sürer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Terim krizine çareyi açýkladý!

Terim krizine çareyi açýkladý!

Terim krizine Belçika formülü
    Aysal, “Baþbakaný, federasyonu, hocamýzý, yönetimimizi ve taraftarýmýzý mutlu edecek Belçika formülü bulmak zorundayým” dedi.
    - Hiç ilgim olmadýðý halde böyle bir krizi ve topu kucaðýmda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇÝKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayým. Böylece Sayýn Baþbakaný, Ankara’yý, federasyonu, federasyon baþkanýný, hocamýzý, yönetimimizi, ve taraftarýmýzý mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doðrusu mutlu etmek zorundayým.

BELÇÝKA FORMÜLÜ NEDÝR?

Uzlaþma esasýna dayalý olan ‘Belçika Formülü’ ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel açýdan nüfusa bakmaksýzýn eþit haklara sahip toplumlarýn yan yana yaþamasýna olanak veren siyasal bir sistemdir. Valon, Flaman ve Brüksel olmak üzere üç ana bölgeden oluþan Belçika’da bir çok alt topluluk bulunuyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    usta ; Demirören nin Milli takýmý Kurtarma takdiði bu ,ama GS yazýk olur yeni bir hoca yeni taktik Fb bu haldeyken bu iþ fenerbahçeye ekmeðine yað sürer

Her iþte konuyu FB ye baðlamaya gerek yok. Türkiyede þu an Milli Takýmýn baþýna geçebilecek 2 isim var.

Fatih TERÝM ve Mustafa DENÝZLÝ.

Mustafa DENÝZLÝ gerek kendi yaþamý gerekte saðlýk problemleri nedeni çok fazla stresten kaçýnmaktadýr..

Burda artýk öküzün altýnda buzaðý aramaktansa Son yýlda Milli takýmýn düþüþünün göz önünde bulundurulmasý gerekiyor. Bana göre A takýmý B takýmý beni ilgilendirmez Milli takým da baþarý yoksa Dünya klasmanýnda, istediðiniz kadar avrupada baþarý olan takým olsun hiç bir þey farketmez.

Ayrýca benim savunduðum milli takýma hangi teknik adam gelirse gelsin kesinlikle ligte takým calýþýtrmalýdýr. 1 ay maç yap 11 ay izlemekle ne futbolculuk ne antrenörlük olmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri