Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FENERBAHÇE yönetimi bizlerle dalga mı geçiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart FENERBAHÇE yönetimi bizlerle dalga mı geçiyor?

Tüm camiamızın bildiği üzere uzun süredir ciddi bir hukuk mücadelesi vermekteyiz.

Bu mücadelemiz, ulusal ve uluslararası platformlarda, tüm yoğunluğu ile devam etmektedir.

UEFA'nın açmış olduğu soruşturma üzerine UEFA Disiplin Kurulu'nun vermiş olduğu karara karşı UEFA Tahkim Kurulu'na yapmış olduğumuz itiraz ve Tahkim Kurulu'nun almış olduğu kararlar, kamuoyunun malumudur.

UEFA, nihai kararıyla Kulübümüzün 2 yıl süreyle UEFA organizasyonlarına katılmama kararına imza atmış ve kulübümüz hukukçuları, bu karar üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'a başvuruda bulunmuştur.

CAS'ın aldığı yürütmeyi durdurma kararı ile takımımız Şampiyonlar Ligi ön elemesine katılmış; CAS yargılama sonrasında ise UEFA Tahkim Kurulu'nun kararını onadığını açıklamıştır.

CAS kararına dair İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurulacak ve hukuki sürecin tüm gerekleri yerine getirilecektir.

Her platformdaki hukuk mücadelemizi sonuna kadar sürdürme konusundaki kararlılığımız tamdır.

Bununla birlikte; Fenerbahçe hakkında henüz hiçbir yargı kararı yokken UEFA ile Fenerbahçe'nin alması gereken cezaların pazarlığının yapıldığı bir sistemde hukuk mücadelesi vermek,

Iç hukukunuzdaki 'Fenerbahçe'ye özel' uygulamalara karşı haklı kazanımlar elde etmek hiç kolay olmayacaktır.

Aslolan Fenerbahçe'nin menfaatleridir. Ve bu öncelik tahtında Yönetim Kurulumuz tarafından kulübümüzün geleceğine dair verilecek kararlar ve yol haritası, 29 Ağustos 2013 Perşembe günü yapılacak toplantıda belirlenecek, alınacak kararlar camiamız ile paylaşılacaktır.

Son olarak; herkes bilmelidir ki konu Fenerbahçe olduğunda kendi kararlarının arkasında duramayanlar, bundan böyle Fenerbahçe'nin alacağı kararlara tabi olacaklardır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Böyle bir açıklama yaparak yüzsüz olduklarını tescillediler. Bunlar nasıl insanlardır anlamadım. Terbiyesizler...
    Konu sersin tarafından (28-08-2013 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayret bişe arkadaş yaaa. dalganın dik alası hemde. ben fenerbahçe taraftarının ne tavır takınacağını merak ediyorum esas. onlar belirlerler takımlarının geleceğini.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gitsinler bakalım isviçre mahkemelerine de görsünler ne olacağını.sion örneği daha yeni yaşandı hiç olmazsa o örneği incelesinlşer de öyle karar versinler.isviçre federal mahkemesine gidince devreye fifa girsin de görsünler.fifa devreye girdi mi de görürler ne olacağını.kendilerini ya ikinci lig de bulurlar yada -30 puan ile lige başlarlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mahkemeler istanbuldan doğuda olunca güce göre karar verir. Ancak batıda olunca çok zaman adil olurlar gibi..
    Konu alusta tarafından (28-08-2013 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: hatalı yazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Git gide kötüleşiyor Fenerbahçe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçe nin şike yaptığı artık tescillenmiştir.Kim ne derse desin tarihe bu böyle geçicektir üstelik bu yönetimdekilerin isimleriyle beraber yazıklar olsun bu yönetime

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15 yılda 13 teknik direktör değiştiren takımdan ne beklerisn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alemci_1987 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    15 yılda 13 teknik direktör değiştiren takımdan ne beklerisn
    15 yılda tek değişmeyen yer başkanlık makamı...
    sadece arada sırada bıraktım dedi ve geri döndü...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kişinin yaptığı pislikler koskoca fenerbahçe kulübünü dalgalı bir denizde tsunamiye götürüyor.kulübümüz aziz ve yandaşlarının şahsi çıkarları için onulmaz yaralar aldı.2 gün sonra yargıtayda verecek cezayı denecekki fb .başkanı. halbuki 3 temmuz sürecinde istifa etseydi.fenere hiçbir şey olmazdı.ne ceza alırdı ne ihraç olurdu.cezalar aziz e ama başkan sıfatı ıolduğu için ceremeyi fener çekiyor.yazıklar olsun.benim takımım apak.hangi futbolcumuzun adı şikede geçiyor.başka futbolcular var.sahada kazandığımız kupa masada kaybedildi.trabzon alsın kupayı.ama zannetmesinler biz tertemizi.sadece yöneticileri aziz kadar yetenekli olamamış.futbolcu ve taraftarına sözüm yok.onlarda bizim gibi tertemiz.ve kimse gs.diğerleri.hakkınızda resmi mahkeme kararı yok ama vicdan mahkemesinin ne olduğunu herkes biliyor.adam hala isviçre diyor falan filan.yeter artık messiyide getirsen git.fener senden 15 senede çektiğini 100 yılında çekmedi.bırak ve git..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kişinin yaptığı pislikler koskoca fenerbahçe kulübünü dalgalı bir denizde tsunamiye götürüyor.kulübümüz aziz ve yandaşlarının şahsi çıkarları için onulmaz yaralar aldı.2 gün sonra yargıtayda verecek cezayı denecekki fb .başkanı. halbuki 3 temmuz sürecinde istifa etseydi.fenere hiçbir şey olmazdı.ne ceza alırdı ne ihraç olurdu.cezalar aziz e ama başkan sıfatı ıolduğu için ceremeyi fener çekiyor.yazıklar olsun.benim takımım apak.hangi futbolcumuzun adı şikede geçiyor.başka futbolcular var.sahada kazandığımız kupa masada kaybedildi.trabzon alsın kupayı.ama zannetmesinler biz tertemizi.sadece yöneticileri aziz kadar yetenekli olamamış.futbolcu ve taraftarına sözüm yok.onlarda bizim gibi tertemiz.ve kimse gs.diğerleri.hakkınızda resmi mahkeme kararı yok ama vicdan mahkemesinin ne olduğunu herkes biliyor.adam hala isviçre diyor falan filan.yeter artık messiyide getirsen git.fener senden 15 senede çektiğini 100 yılında çekmedi.bırak ve git..
    SANA KANIMIN SON DAMLASINA KADAR KATILIYORUM...

ARTIK YAKAMIZDAN DÜŞÜN VE BİZİ RAHAT BIRAKIN...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri