Eyvallah usta sağolasın,,da benim cihazda baff 6000 gold twin,,,bende de virüs uyarısı verdi yazılımı indirirken,,,arkadaşın cihazı arızalanmış,,bende çekiniyorum yüklemeye yazılımı ne yapsam bilmiyorum usta yaa![]()
Eyvallah usta sağolasın,,da benim cihazda baff 6000 gold twin,,,bende de virüs uyarısı verdi yazılımı indirirken,,,arkadaşın cihazı arızalanmış,,bende çekiniyorum yüklemeye yazılımı ne yapsam bilmiyorum usta yaa![]()
benim şansızlığımda olabilir...bilemiyeceğim...fakat butür klon yazılımlar her zaman sorunlu olmuştur... makinada sorun olmuştur kumandada ayrı bir sorun...yani yazılımı yükleyince cihaz ve kumanda felç geçiren insana dönüşüyor,kısmen kontrolünden çıkıyor.....yazılımıda başka bir siteden almamın hiçbir anlamı yok.. çünki her site veya forumun yazılımı aldığı kaynak aynı...alıntı veya kopya...rts21 kardeşim şöyle veya böyle sonuçta adamların amacı stoklardaki yumatuplusları bitirmek..yoksa yumatunun diğer modellerinede yazılımı verebilirdi...zaten birkaç yıllık ömrü kalmış olan dijital rızıvırları fazla geç olmadan elden çıkarma gayretidir....hoşça kal ...
CİMBOMLU
arkadaşımda yumatuq var geçen gün *** dosyasını yükledim yazılım eski olduğu için açmadı 1.4.62 yazılımı gerktiğini daha sonra ararştırıken buldum sorunsuz loderi masa üstüne atım yanlış bilmiyorsam bu yazılım sorunsuz loder ile yükleniyor *** ve yazılım aktif ise yükleyeyim
emeğine sağlık teşekürler
paylaşmak güzeldir
activ
glaxy spanish
bu yazılımı atarsan k.e.y yüklemen gerek kumanda sorunu yok
...................................................
Dump_For_Globo_4100c_1.4.62.abs
bunu atarsan k.e.y gerek yok yazılımın içinde var
kumanda sorunu var bunda
bende sorun olmaya basladi bu yumatu iq crx plus makinayi sundurdumde actimca sinyal yok sonra gezdiriyorum kanalari geliyor bazen gelmiyoz yardimci olursaniz sevinirim simdiden tskuller
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri