edit..
edit..
Konu rts21 tarafından (31-08-2013 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
elbette belli kontroller çercevesinde yazılımlar paylaşmaktasınız bunun için teşekkürler ama en azından paylaşımınızın altında kısaca bilgilendirme paylaşsanız benim gibi bu işlerden pek anlamayanlar için iyi olur diye düşünmekteyim iyi geceler..![]()
yazılımı attım fakat açmadı *** dosyasını atmak isteyince *** dosyasını almıyor hemşerim selamlar
@rts21 konu baslıgında olayı nazikce anlatmıs..neyse onemi yok artık dosyayı cekmis zaten. ama lütfen olayı kavramadan polemige girmeyelim..
edit...
Konu rts21 tarafından (31-08-2013 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
gereksz bir tartışmayı sürdürmek bir yarar yok arkadaşlar.burada birbirimizi kıracak üsluptan kaçınalım lütfen.
edit..
Konu rts21 tarafından (31-08-2013 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
arkadaslar sakin ve seviyeli olalım herkesin bir anlama kabiliyeti var hoş görülü olmak lazım tabiki hakaret içerdiği zaman söz hakkı olup doğruları söylemen nezaketten beni bağlayan bir konu değil ama hepimiz bu forum için doğruları söylemek hoş görülü olmak doğal hakkımız
her insanın mantığı ve anlama kabiliyeti belli seviyede saygılarımla
Gerçekten forum uyelerimize yakışmayacak bir konudayim şu an ve en eski uyelerimiz yazılım kavgası ediyorlar cok entresan bir durum bazı mesajlar editlenmiştir. Lütfen saygı ve sevginin bitmedigi bir ortamdasınız ne sizler ne bizler kavga gürültü istemiyoruz şimdiden teşekkurler
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri