REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: yumatu IQ plus v3 ok /ALI3329C_galaxy_fta_xbox_led emu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

edit..
    Konu rts21 tarafından (31-08-2013 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rts21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bak arkadaşım bende adaware vüris görmedi
    ikincisi yazılımı kendim denedim pc de ve uydu cihazımda
    öyle verdim
    sorun çıkmış olsa vermezdim

bu işlerde devamlı risk vardır riski göze alacan

yada bu işlere girmeyecen anladınmı ben arkadaşlar faydalansın diye

neci yazılımlar deniyorum dongle fita bir kaç kezde cihazım çöktü

önemli değil çöksün ..başkasın cihazının veya pc zarar görmesini asla istemem

tabiki her yazılımıda deneyemem

elinden bir şey gelmeyen hazırcılar da yorum yapmasını da iyi biliyorlar
    elbette belli kontroller çercevesinde yazılımlar paylaşmaktasınız bunun için teşekkürler ama en azından paylaşımınızın altında kısaca bilgilendirme paylaşsanız benim gibi bu işlerden pek anlamayanlar için iyi olur diye düşünmekteyim iyi geceler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bayram tv Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    elbette belli kontroller çercevesinde yazılımlar paylaşmaktasınız bunun için teşekkürler ama en azından paylaşımınızın altında kısaca bilgilendirme paylaşsanız benim gibi bu işlerden pek anlamayanlar için iyi olur diye düşünmekteyim iyi geceler..
    kaldırdım dosyayı kimse zarar görmesin diye.. sorumlu olmak istemem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı attım fakat açmadı *** dosyasını atmak isteyince *** dosyasını almıyor hemşerim selamlar

5. 29-08-2013, 13:43

Sebep
    Uslup bozuklukları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@rts21 konu baslıgında olayı nazikce anlatmıs..neyse onemi yok artık dosyayı cekmis zaten. ama lütfen olayı kavramadan polemige girmeyelim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

edit...
    Konu rts21 tarafından (31-08-2013 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

8. 29-08-2013, 22:05

Sebep
    Uslup bozuklukları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gereksz bir tartışmayı sürdürmek bir yarar yok arkadaşlar.burada birbirimizi kıracak üsluptan kaçınalım lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

edit..
    Konu rts21 tarafından (31-08-2013 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar sakin ve seviyeli olalım herkesin bir anlama kabiliyeti var hoş görülü olmak lazım tabiki hakaret içerdiği zaman söz hakkı olup doğruları söylemen nezaketten beni bağlayan bir konu değil ama hepimiz bu forum için doğruları söylemek hoş görülü olmak doğal hakkımız
    her insanın mantığı ve anlama kabiliyeti belli seviyede saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerçekten forum uyelerimize yakışmayacak bir konudayim şu an ve en eski uyelerimiz yazılım kavgası ediyorlar cok entresan bir durum bazı mesajlar editlenmiştir. Lütfen saygı ve sevginin bitmedigi bir ortamdasınız ne sizler ne bizler kavga gürültü istemiyoruz şimdiden teşekkurler
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri