REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: yumatu IQ plus v3 ok /ALI3329C_galaxy_fta_xbox_led emu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ediitt..
    Konu rts21 tarafından (31-08-2013 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşmak güzeldir bilgi paylaşılmadıktan sonra bu tür sitelerin anlamı kalmaz rts21 arkadaşım yanlış anlama ama başka forumlardada mesajların biraz agrasif haklı olsakta bence sabırlı ve hoş görlü olmakta yarar var diye düşünüyorum
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    paylaşmak güzeldir bilgi paylaşılmadıktan sonra bu tür sitelerin anlamı kalmaz rts21 arkadaşım yanlış anlama ama başka forumlardada mesajların biraz agrasif haklı olsakta bence sabırlı ve hoş görlü olmakta yarar var diye düşünüyorum

arkadaşım ben paylaşımcı yım bildiğim konularda hergeze yardım etmeye çalışırım

başkaları gıbı de bencil değilim ne bulursam paylaşırım

başkaları yazılı nı bulur kendi kullanır millet ne yaparsa yapsın der

yazılımı bulur verirsin seni eleştirmeye kalkar

kimi der hangi uyduyu açar kımı hangi kanalları açar

yazılımı denede ver kimi yazılımı yükleyemez cihazı çökertecekmisin der

olumlu eleştirilere eyvallah derim ama olumsuz eleştirilerede agrasif olurum

her yazılımın hangi kanalların açtığını te tek kontrol edememki

elli yüz kişi yazılımı indirir kullanır ..teşekkür dahi etmez

bizim teşekküre ihtiyacımızda yok biz teşekkür için de yapmıyoruz

yazılımı kullananlarda şu kanalları açıyor şu uyduyu açıyor demez

her şeyi yazılımı verenden sorar bekler

bazen yazılımı yüklerken cihazında çökebilir suç kimin olur yazılımı

veren kişinin yazılımı denede ver diyor çökerse onunku çöksün

kendini karantiye alacak

yazılım denerken yumatu iki sefer cihazım çöktü

sizin için yazılım denerken cihazım çöktü cihazım ı ödeyin mi diyoruz yo

demeye hakkım varmı yok

bu işlerde devamlı risk vardır cihazda çoker arızalanabilirde

yada atacan bir sefer yazılım birdaha atmayacan cihazın ömrü boyu kullanacak

ben uydu işi merakı hobi için yaparım çökerde arızada yapar önemli değil

4. 30-08-2013, 15:08

Sebep
    Uslup bozuklukları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazına karşılık yazmıyorum.. kes birdaha benim hakım da yazı yazarsan uslubumu

değiştirecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rts21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazına karşılık yazmıyorum.. kes birdaha benim hakım da yazı yazarsan uslubumu

değiştirecem
    rts 21 abi sana haksızlık yapılıyor. saldırı yapılıyor .soğukkanlı ol. ve buradan moderatör arkadaşlara sesleniyorum. bu saldırıyı durdurun. burası kişisel saldırı yeri değil .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cesur55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    rts 21 abi sana haksızlık yapılıyor. saldırı yapılıyor .soğukkanlı ol. ve buradan moderatör arkadaşlara sesleniyorum. bu saldırıyı durdurun. burası kişisel saldırı yeri değil .
    boş ver arkadaşım bazen iyilıkten anlamayan ınsanlar var

ben yine paylaşımı yapacam onlar utansın

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kusura bakma abi

Alıntı uşaklı64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kadar insanı saf yerine koyma yok araştırmışmışda yok tohor, a yazılımı veren buymuşda senin gibi benbenci adam ilk defa görüyorum ben senin verdiğin yazılımlarını kullanmıyorum bile sen kim muhatap olmak kim sen kendini ne zannediyorsun fasulyenin kendini nimetten saydığı gibi oraya bir yazılım verdim diye sen kendini adamdanmı zannediyorsun yazılım verdim diye herkese olmadık şeyler yazıyorsun yaran varki gocunuyorsun eğer ben moderatör olsam bu sitede senin defterini hemen dürerdim bu insanlar sen aşağılasın diye yok bu sitede ağzından çıkanı kulağın duysun yoksa o kulağını koparırlar bunu bil ben sana ne teşekkür edeceğim senin verdiğin yazılımları kullanmıyorum ki sana teşekkür edeyim ben her zaman kullandığım dosyalar için teşekkürümü yaparım paylaşmaktan zevk alıyormuşmuş ağzına geleni saydıktan sonramı zevk alıyorsun sana diyeceğim bundan ibarettir saygılı olmayı ve hoş görülü olmasını bil oraya bir yazılım verdim diye insanları aşağılama.
    uşaklı64 abi kusura bakma ama ortalığı karıştırdın W3 uydusunun ne olduğunu bilmiyosun sanırım konu başlığında w3 açan yazılım demiş thor dememiş eğer çekincelerin varsa indirmez ve yüklemezsin o kadar neden tartışma ortamı oluşturuyosun yada özelden sorarsın nedir yazılımla ilgili detaylı bilgi istersin böyle bir uslupla saldırmaya hakkın yok yaşın büyük olmasına rağmen özür dilemelisin bence forumdaki herkesten özür dilemelisin senin dozunu kaçırdığın yazıların yüzünden yazılımı kaldırdı abimiz birilerinin faydalanmasına engel oldun neyse daha sakin olalım bence ( bu arada bu yazılımı indiren yükleyen yokmu yorumlarını yazsınlar bence rts21 abicim bende bu yazılımı denemek istiyorum gerekirse özelden yazarmısın yazılımın linkini)
    Konu 12eylul10 tarafından (31-08-2013 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 12eylul10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    uşaklı64 abi kusura bakma ama ortalığı karıştırdın W3 uydusunun ne olduğunu bilmiyosun sanırım konu başlığında w3 açan yazılım demiş thor dememiş eğer çekincelerin varsa indirmez ve yüklemezsin o kadar neden tartışma ortamı oluşturuyosun yada özelden sorarsın nedir yazılımla ilgili detaylı bilgi istersin böyle bir uslupla saldırmaya hakkın yok yaşın büyük olmasına rağmen özür dilemelisin bence forumdaki herkesten özür dilemelisin senin dozunu kaçırdığın yazıların yüzünden yazılımı kaldırdı abimiz birilerinin faydalanmasına engel oldun neyse daha sakin olalım bence ( bu arada bu yazılımı indiren yükleyen yokmu yorumlarını yazsınlar bence rts21 abicim bende bu yazılımı denemek istiyorum gerekirse özelden yazarmısın yazılımın linkini)
    önce bu yazılımı at
    3329c. galaxy_spanish,1.4.62.UPC

sonra k.e.y yükle
    Yumatu iq plus k,e,y 28.08.2013

kumanda sorunuda yok bu yazılımda

yumatu bölümünde var bunları at ok

olmasasa bildir yardım edeyim

10. 31-08-2013, 19:19

Sebep
    Uslup bozuklukları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler serkan usta ilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam rts usta,,bende de bu işlemcili cihaz var,,skylink,orf falan açık,bu malum paketi açmak için yeni yazılım atmadım emu skylink,orf paketini falan açtığı için,,,,güncel ***leri girdim fakat kanallar açılmadı,,yardımcı olabilir misiniz acaba?

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri