REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: yumatu IQ plus v3 ok /ALI3329C_galaxy_fta_xbox_led emu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kupabjk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam rts usta,,bende de bu işlemcili cihaz var,,skylink,orf falan açık,bu malum paketi açmak için yeni yazılım atmadım emu skylink,orf paketini falan açtığı için,,,,güncel ***leri girdim fakat kanallar açılmadı,,yardımcı olabilir misiniz acaba?
    k.e.y elle girsen çalışmaz

yeni version yazılımı atmassan k.e.y çalışmaz

1.4.62 versionu atman lazım

eski version larda bu paketler çalışmıyor denedim ben

1.4.62 spanish yazılımı attıktan sonra sofcam atman lazım
    bunda kumanda sorunu yok

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

globo 4100c atarsan softcama gerek yok k.e.y leri yüklü

ama bunda kumanda bazı tuşları değişik
    Konu rts21 tarafından (01-09-2013 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bu galaxy spanish emu sunun indirmeye çalıştım fakat nedense virüs uyarısı verdi,,,o sorun değil de şimdi,,,,emu yükleyebiliyorum da softcam işinden anlamıyorum,önce emu yu yükledikten sonra aynı yerden bir *** dosyası mı atacağız yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 1.4.62 yazılımı yumatuplusa attım.....yaklaşık 1 saat belirtilen paketleri seyrederken makine kapandı birdahada açılmadı.......makinanın önündeki kırmızı ışık arabaların sinyal lambası gibi sürekli yanıp sönüyor,başka bir icratıda yok....çeşitli laederlerle orijinal yazılım atmaya çalıştım fakat nafile.....sanırım bu mekanik veya elektronik bir arıza deyil,yazılımdan kaynaklanan bir arıza....kısacası vürüslü yazılımdan dolayı....bu olayda ben cinlik şeytanlık görüyorum yani şerefsizce alçakça kancıkça sinsice yapılan bir oparasyon,bu oparasyonda yerli platformunda ilgisi alakası var,şuan sahipsizya istedkleri gibi kendi çıkarları doğrultusunda firmalara emuyu açıyor tmsf....bizlerde burada adminlerde dahil yerli platformların kodu yazılımı verilmez bahsedilmez diye kendimizi yırtalım....makinasına yazılımı yükleyecek olan arkadaşlar bunları göze alıyorsan at kardeşim makinaya çünki bu klon yazılım yani uydurmasyon yani devşirme yani kötü niyetle tamaman cihazları bozmaya yönelik bir yazılım...makine çöksün sahibi bozulan makinanın yerine gidip yeni bir makine alsın...ayrıca tamir piyasasıda hareketlensin....fakat iki gündür serviste olmasına rahmen henüz tamirinin giderilemediğini söylüyorlar....beklemedeyim........ayrıca rts21 arkadaşın bunda hiç günahı yoktur...o tamamen iyi niyetle arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşımız...suç siparişle hastalıklı yazılım veren firmanındır.....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 1.4.62 yazılımı yumatuplusa attım.....yaklaşık 1 saat belirtilen paketleri seyrederken makine kapandı birdahada açılmadı.......makinanın önündeki kırmızı ışık arabaların sinyal lambası gibi sürekli yanıp sönüyor,başka bir icratıda yok....çeşitli laederlerle orijinal yazılım atmaya çalıştım fakat nafile.....sanırım bu mekanik veya elektronik bir arıza deyil,yazılımdan kaynaklanan bir arıza....kısacası vürüslü yazılımdan dolayı....bu olayda ben cinlik şeytanlık görüyorum yani şerefsizce alçakça kancıkça sinsice yapılan bir oparasyon,bu oparasyonda yerli platformunda ilgisi alakası var,şuan sahipsizya istedkleri gibi kendi çıkarları doğrultusunda firmalara emuyu açıyor tmsf....bizlerde burada adminlerde dahil yerli platformların kodu yazılımı verilmez bahsedilmez diye kendimizi yırtalım....makinasına yazılımı yükleyecek olan arkadaşlar bunları göze alıyorsan at kardeşim makinaya çünki bu klon yazılım yani uydurmasyon yani devşirme yani kötü niyetle tamaman cihazları bozmaya yönelik bir yazılım...makine çöksün sahibi bozulan makinanın yerine gidip yeni bir makine alsın...ayrıca tamir piyasasıda hareketlensin....fakat iki gündür serviste olmasına rahmen henüz tamirinin giderilemediğini söylüyorlar....beklemedeyim........ayrıca rts21 arkadaşın bunda hiç günahı yoktur...o tamamen iyi niyetle arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşımız...suç siparişle hastalıklı yazılım veren firmanındır.....
    Ben de bir tuhaflık seziyorum usta,,bana da şöyle geliyor,,milli maçlar nedeniyle verilecek arada milleti önce alıştırıp sonra da sistemi kapatacaklar gibi geliyor ama sizinki de bayağı bir şanssızlıkmış yaa,,ben daha yazılımı yüklemedim,,yazınızdan dolayı da muhtemelen yüklemeyeceğim,,zaten indirmeye çalışırken virüs uyarısı verdi,,böyle bir sorun yaşayan başka arkadaşlar da varsa lütfen bilgilendirirlerse sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

IQ Plus Yazılımı
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu soylu2011 tarafından (01-09-2013 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NOT: ***ler Güncellendi
    Konu soylu2011 tarafından (01-09-2013 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soylu2011 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 ıq plus yzılımı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mu_1.4.62.rar.html 2 guncel *** vurus yok kendim deneyip veriyorum v3.7astra19 upc 0.8 hepsi ok
    usta dosya bulunamadı diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı soylu2011 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunda da dosya bulunamadı diyor usta yaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hüseyin kardeş 1.4.62 yazılımlarını hepsini denedim ispanyolu rus u

sorunla karşılaşmadım ondan sonra verdim siteye

bazı arkadaşlar vürıs oldugu nu soyledi ne kadar dogru bilmiyorum

ne pc nede cihazda sorun olmadı

belki 10 sefer 1.4.62 benzerlerini denedim

senin bu sorunla karşılaştıgına üzüldüm

sorun olsa okadar kişi indirmiş hepsindede olabilir

belki senin cihazında alakalı olabilir

yumatu ıq plus evvelde bende eski yazılım atarken çökmüştü

bazen oluyor yumatu ıq plus larda

bende sorumlu olmak istemem

yazılımı verdiğim için

genelde sorun olursa yazılımı kaldıracam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kupabjk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta bu galaxy spanish emu sunun indirmeye çalıştım fakat nedense virüs uyarısı verdi,,,o sorun değil de şimdi,,,,emu yükleyebiliyorum da softcam işinden anlamıyorum,önce emu yu yükledikten sonra aynı yerden bir *** dosyası mı atacağız yani
    önce 1.4.62 yazılımı

sonra k.e.y leri k.e.y loderiyle yükleyecen

sofcam k.e.y aynı şey
    Konu rts21 tarafından (01-09-2013 Saat 13:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri