arkadaşlar 1.4.62 yazılımı yumatuplusa attım.....yaklaşık 1 saat belirtilen paketleri seyrederken makine kapandı birdahada açılmadı.......makinanın önündeki kırmızı ışık arabaların sinyal lambası gibi sürekli yanıp sönüyor,başka bir icratıda yok....çeşitli laederlerle orijinal yazılım atmaya çalıştım fakat nafile.....sanırım bu mekanik veya elektronik bir arıza deyil,yazılımdan kaynaklanan bir arıza....kısacası vürüslü yazılımdan dolayı....bu olayda ben cinlik şeytanlık görüyorum yani şerefsizce alçakça kancıkça sinsice yapılan bir oparasyon,bu oparasyonda yerli platformunda ilgisi alakası var,şuan sahipsizya istedkleri gibi kendi çıkarları doğrultusunda firmalara emuyu açıyor tmsf....bizlerde burada adminlerde dahil yerli platformların kodu yazılımı verilmez bahsedilmez diye kendimizi yırtalım....makinasına yazılımı yükleyecek olan arkadaşlar bunları göze alıyorsan at kardeşim makinaya çünki bu klon yazılım yani uydurmasyon yani devşirme yani kötü niyetle tamaman cihazları bozmaya yönelik bir yazılım...makine çöksün sahibi bozulan makinanın yerine gidip yeni bir makine alsın...ayrıca tamir piyasasıda hareketlensin....fakat iki gündür serviste olmasına rahmen henüz tamirinin giderilemediğini söylüyorlar....beklemedeyim........ayrıca rts21 arkadaşın bunda hiç günahı yoktur...o tamamen iyi niyetle arkadaşlarına yardımcı olmaya çalışan bir arkadaşımız...suç siparişle hastalıklı yazılım veren firmanındır.....
Yer imleri