REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunny 9030 FTA...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sunny 9030 FTA...

Arkadaşlar bir müşterimin 9030 FTA cihazı var ve bu cihazını iş yerinde tek çanaklı olarak çoğunlukla radyo dinleyerek kullanıyor. Söyliyeceğim şuki acaba bilgisayarlardaki ekran koruyucu gibi radyo arka fonunuda hareketli olarak yapabilirmiyiz. yada böyle bişey mümkünmü. çünkü ses sitemi olmadığından sürekli tv açık konumda ve süreklide radyoda olduğu için tv yi kapatsa dahi ekranda fon resmindeki radio yazısı çok net belli oluyor. hareketli bir arka fonlu yazılım varmı acaba. şifreli kanalların çözülmesi önemli değil bu arada. olumlu yada olumsuz bir cevap bekliyorum. herkese iyi çalışmalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuda bir bilgisi olan yokmu arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konuyu ancak memedim ve snopyy üstatlar yapıyo
    bugnki yazılımd radyoarka fonu degişmiş bi bak istersen oraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değişik olduğunu biliyorum arkadaşım ama bana fon resmi hareketli olan lazım. aynı ekran koruyucu gibi göstermeli.iyi de bizim üstatlarda bugün oldukca meşgüller nasıl olacak bilmiyorum doğrusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anthony99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değişik olduğunu biliyorum arkadaşım ama bana fon resmi hareketli olan lazım. aynı ekran koruyucu gibi göstermeli.iyi de bizim üstatlarda bugün oldukca meşgüller nasıl olacak bilmiyorum doğrusu.
    arkadaşım bu gün itibarı ile animasyon menulu cihazlara radyo fon yuklenmemektedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın memedim üstat bugun senin verdigin yazılımı attım daha bakma imkanım olmadı köye gidince bakacagım dilerim güzel olmuştur
    acaba negibi bir fon koydun merak ettim
    çalışmalarınızd başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu gün itibarı ile animasyon menulu cihazlara radyo fon yuklenmemektedir
    teşekkürler üstatım. desene sorunu çözemiyeceğiz.neyse hayırlısı iyi çalışmalar üstat.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senol_30 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın memedim üstat bugun senin verdigin yazılımı attım daha bakma imkanım olmadı köye gidince bakacagım dilerim güzel olmuştur
    acaba negibi bir fon koydun merak ettim
    çalışmalarınızd başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elerin dertgörmesin üstadım
    yüce allahım tüm inananları korusun
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustad bende radyo fonuna cocuklarimin resmini koymak istiyorum bununla bayagi ugrastim ama resimin buyuklugunu ayarlayamadim resim buyuklugu 45 kb oluyor ve cihazin radyo fonuna konulan resim ebati 25 kb civarinda olmasi gerekiyor bu konuyu biraz acarmisin, tesekkurler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri