Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Ortak Antene Geçildikten Sonra Kanallar Þifreli Oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ortak Antene Geçildikten Sonra Kanallar Þifreli Oldu

Apartman olarak ortak anten kullanmaya baþladýk, evimde 2 reciever var, birtanesi sorunsuz çalýþtý, diðeri ise yalnýz TRT kanallarýný çalýþtýrdý. Diðer kanallar þifreli gözüküyor. þifre girme bölümü filan çýkmýyor.
    Fabrika ayarlarýna geri yükledim, Türksat'ý tekrar ekledim, ama maalesef çözüm bulamadým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beyefendi verdiðiniz bilgiler doðrultusunda maalesef size yardým edemeyiz, size yardým edebilmemiz için bizi tam olarak bilgilendirmeniz lazým çatýda kaç çanak var. lnb markalarý nelerdir. lnbler kaç çýkýþlýdýr. normal üniversal lnbmi var yoksa santral lnbsimi? sizin evde çalýþan 2 tv çanak antenden gelen kablo ile santrallemi çalýþýyor yoksa dayzekmi kullanýyorsunuz, evinizin içinde olan her 2 yerdede kaç uydu çalýþýyor. konuyu biraz açýnki size yardým edebilelim.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birde cihazlarýnýz ne marka biri gösteriyor biri göstermiyor anlayalým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

büyük ihtimalle siz sizin þifreli dediðiniz kanallar digitürk kanallarý. yani problem olan uydu cihazý sizin merkezi sistemde digitürk varsa ve dayzek ayarlarý digitürk ü gösteriyor olabilir. yapmanýz gereken uydu düzenleden dayzek a veya 1 seçip yeniden taratmak . normalde digitür dayzek c veya 3 olur. siz dayzek a veya 1 i seçmelisiniz ki TÜRKSAT ý görsün. kolay gelsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Digiturk hotbird Turksat varmýþ, next uydu alýcýmda sorun yaþamýyorum kawai marka pek de iyi olmayan ufak bir uydu alýcýmda bu sorunu yaþýyorum. dayzek 1 ve giriþ 1 olarak seçtim öyle tarattým ama deðiþen bir þey olmadý. hangi giriþi seçtiysem hepsinde þifreli çýktý kanallar. diðerinde hiç böyle sorun olmadý. Yeni bir uydu alýcýsý mý almalýyým yoksa yazýlým mý yükletmeliyim?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Digiturk hotbird Turksat varmýþ, next uydu alýcýmda sorun yaþamýyorum kawai marka pek de iyi olmayan ufak bir uydu alýcýmda bu sorunu yaþýyorum. dayzek 1 ve giriþ 1 olarak seçtim öyle tarattým ama deðiþen bir þey olmadý. hangi giriþi seçtiysem hepsinde þifreli çýktý kanallar. diðerinde hiç böyle sorun olmadý. Yeni bir uydu alýcýsý mý almalýyým yoksa yazýlým mý yükletmeliyim?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Siz yanlislikla digiturk uydusunu tariyor olabirsiniz makina otomatik yakalar sifreli merkezi antenle alakasi yok

8. 10-07-2014, 16:32

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri